امکان ارائه درمان هاي جديد براي صرع
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - درمان هاي جديدي براي صرع
جعفر مهوري در آستانه برگزاري چهاردهمين همايش بين المللي کنگره صرع ايران اظهارداشت: صرع يا اپي لپسي Epilepsy يکي از مهمترين بيماري هاي مغز و اعصاب است و شايد به قدمت اولين بيماري هاي انسان باشد که همه ساله تعداد زيادي از انسان ها را درگير خود کرده است؛ البته در طي 50 سال گذشته توجه ويژه اي بر روي درمانهاي جديد اين بيماري معطوف شده است.
وي بيان داشت: حدود يک درصد از جمعيت جهان از اين بيماري و عوارض ناشي از آن همچون تروماهاي مختلف و حتي مرگ هاي ناگهاني رنج مي برند. کشور ايران با جمعيتي حدود 80 ميليون نفر 800 هزار مصروع دارد که يک چهارم تا يک سوم اين بيماران صرع هاي مقاوم به درمان دارند و از اين تعداد حدود 20 تا 30 درصد بايد تحت عمل جراحي قرار گيرند.
دبيرعلمي چهاردهمين کنگره بين المللي صرع خاطرنشان کرد: بنابراين توجه ويژه بر روي شناخت، تشخيص، درمان هاي دارويي و جراحي مي تواند بسياري از اين مشکلات را که باعث مرگ اين بيماران و جراحات ناشي از آن را برطرف کند.
دبيرعلمي چهاردهمين کنگره بين المللي صرع اضافه کرد: اين کنگره 4 الي 6 بهمنماه سالجاري در اصفهان به همت اساتيد، پژوهشگران و نخبگان متخصص مغز و اعصاب ايران برگزار ميشود.
وي افزود: هدف از برگزاري اين کنگره برگزاري يک نشست علمي صميمي جهت تبادل آخرين دستاوردها و تکنولوژي ها در زمينه درمان صرع است و کميته علمي اين کنگره يک سال زمان جهت برنامه ريزي صرف کردند تا بتوانند کنگره اي شايسته با همکاري ارزشمند انجمن هاي علوم مغز و اعصاب ايران و انجمن صرع ايران برگزار کنند.
دبيرعلمي چهاردهمين کنگره بين المللي صرع با اشاره به اينکه در کنار اين همايش نمايشگاهي از آخرين دستاوردهاي دارويي و تکنولوژي در زمينه درمان صرع برگزار ميشود، گفت:اميد است که بتوانيم با ايجاد فضايي مناسب و کار آمد با بهره گيري از مشارکت فعال و اظهار نظر همه شرکت کنندگان فرصتي را فراهم آورده تا مرزهاي علم پزشکي را در درمان صرع به پيش برانيم و با ارائه " درمان جديد، يک زندگي جديد " را به بيماران اهدا کنيم.
مهوري گفت: براي رسيدن به اين مهم تلاش شده تا علاوه بر دعوت از نخبگان و متخصصان ايراني با دعوت از همکاران و پژوهشگران با تجربه ازکشورهاي مختلف آمريکا، کانادا، اروپا و استراليا با ايراد سخنراني هاي ارزشمند فضايي بين المللي براي تبادل آخرين درمان ها، فناوري ها و تکنولوژي هاي روز دنيا فراهم شود.
به گفته وي برگزاري اين کنگره، بدون ياري همکاران عزيزمان در دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، انجمن علوم اعصاب ايران، انجمن صرع ايران و اتحاديه جهاني علمي مبارزه با صرع (ILAE) شاخه ايران، ميسر نبود.
منبع: salamatnews.com
-
يکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱:۳۶ PM
-
۵۶۷ بازدید
-
-
چه خبر