هنگام تغيير ارتفاع هواپيما، نخوابيد
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - تغيير ارتفاع هواپيما و فشار وارده بر گوش شما
روزنامه اينديپندنت نوشت: بر اساس پژوهش محققان دانشکده پزشکي هاروارد در آمريکا، خواب بودن در زمان تغييرات ناگهاني ارتفاع هواپيما، توانايي بدن را براي مقابله با فشار وارده بر پرده صماخ به مخاطره مي اندازد و مي تواند باعث يک آسيب دائمي شود.
تغيير ناگهاني ارتفاع به ويژه هنگام فرود هواپيما و يا کاهش سريع ارتفاع، در اغلب افراد باعث احساس گرفتگي در گوش ها مي شود؛ اين احساس زماني بروز مي کند که فشار خارج گوش ها با فشار داخل برابري نمي کند. معمولا اين فشارها را مي توان با خميازه کشيدن و يا قورت دادن آب دهان که به باز شدن کانال کوچکي در گوش به نام لوله استاش منجر مي شود، تعديل کرد و به همين دليل است که مهمانداران هواپيما قبل از اوج گرفتن و يا پيش از فرود شيريني هاي جويدني تعارف مي کنند.
با وجود اين، اگر فرد در اين زمان خواب باشد، فشارها باقي مي مانند و لوله استاش بسته مي شود که مي تواند باعث باروتروماي گوش (گرفتگي گوش ناشي از پرواز) شود.
باروتروما يک وضعيت کاملا خفيف است که بيشتر افراد در برهه اي از زندگي خود آن را تجربه مي کنند اما در موارد شديد زماني که لوله استاش براي مدت زماني طولاني بسته مي ماند، مي تواند تجمع مايع در پشت پرده گوش را در پي داشته باشد که به درد و مشکلات شنوايي منجر مي شود.
منبع: irna.ir
-
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵:۵۳ AM
-
۵۰۲ بازدید
-
-
چه خبر