خطرات مهلک ميليارد ها ميکروب روي اسفنج ظرفشويي
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر -
مخاطرات ميکروب هاي روي اسفنج ظرفشويي
به گزارش ساينس، يکي از ميکروبهاي اسفنج ظرفشويي Moraxella osloensis است که موجب عفونت در افراد مبتلا به سيستم ايمني ضعيف ميشود و علت بوي بد اسفنج ظرفشويي است.
محققان با استفاده از توالي DNAهاي ميکروبي از، 14 اسفنج استفاده شده در آشپزخانه دريافتند که جوشاندن و يا حتي قراردادن اسفنج در برابر امواج مايکروويو اين ميکروبها را از بين نخواهد برد .
دانشمندان اظهار کردند: علت اين مورد مقاومت باکتريهاي بيماريزا به پاکيزگي و سرعت جابجايي آنها به قسمتهاي ديگر است، دقيقا مانند آنچه در مقاومت به درمان با آنتيبيوتيک روي ميدهد.
محققان با بررسي اسفنجها در زير ميکروسکوپ دريافتند که در يک سانتيمتر مکعب اسفنج بيش از 50،000،000،000 باکتري وجود دارد که حدود هفت برابر تعداد افرادي است که بر روي زمين زندگي ميکنند.
آنها در ادامه اظهار کردند: چنين تراکم باکتريايي فقط در مدفوع انسان و حيوانات يافت ميشود.
البته نگران نباشيد با تعويض هفتهاي اسفنج ظرفشويي اين ميکروبها وارد بدن شما نخواهند شد.
نتايچ اين تحقيق در نشريه Scientific Reports منتشر شده است.
منبع: isna.ir
-
سه شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷:۵۹ AM
-
۵۲۴ بازدید
-
-
چه خبر