آيا چاي کيسه اي سرطانزاست؟
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - چاي کيسه اي و خطر سرطانزا بودن آن
خطرساز بودن کيسههايي که در توليد چاي کيسهاي استفاده ميشود به کيفيت کاغذ به کار رفته در توليد آن بستگي دارد. اگر کاغذ از نوع نامرغوب باشد، ممکن است به ترکيبات کلره از جمله اپيکلروهيدرين آلوده باشد. از آن جا که کاغذ را براي استفاده در چاي کيسهاي، با کلر بيرنگ ميکنند، اين قضيه چندان دور از ذهن نيست که به اپي کلروهيدرين آغشته شود.
بهعلاوه موضوع ديگري هم مطرح است که گفته ميشود در محصولات پلاستيکي و بعد از آن هم درکاغذ چايهاي کيسهاي، ممکن است ماده شيميايي فتالات وجود داشته باشد. در کنار روند فراوري و اضافه کردن برخي مواد به چايهاي کيسهاي، احتمالا يکي ديگر از دلايل آلودگي اين چايها همان استفاده از کاغذ باشد. در حقيقت استفاده از کاغذ اين چايها براي بستهبندي به شکل کيسهاي شايد بتواند سبب آلودگي آن به فتالات شود.
بيشتر بدانيد : چاي کيسه اي استفاده نکنيد؟!
بيشتر بدانيد : آنچه بايد درباره چاي کيسه اي بدانيد
بيشتر بدانيد : خطرات استفاده از چاي کيسه اي و يا چاي ساز!
منبع : khorasannews.com
-
دوشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۹:۲۲:۱۳ AM
-
۶۹۸ بازدید
-
-
چه خبر