خطرات مصرف مسکن در بيماران آلزايمري
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - عوارض مسکن ها بر بيماران آلزايمري بيشتر است
مطالعه اي که اخيرا انجام شده نشان مي دهد مسکن ها باعث ايجاد عوارض شديدتري در افراد مبتلا به زوال عقل مي شود.
آلزايمر يک مشکل بزرگ و رو به رشد است و از آنجايي که درماني ندارد بايد مراقب افراد مبتلا به آلزايمر باشيم و سرعت پيشرفت بيماريشان را کند کنيم.
تقريبا 50 درصد افراد مبتلا به زوال عقل درد زيادي تجربه مي کنند که معمولا ناديده گرفته شده و مديريت نمي شود.
پاراستامول paracetamol يا استامينوفن به طور معمول اولين داروي درمان درد است و داروهاي ديگر در صورت اثر نکردن آن از داروهاي مسکن قوي تر و شبه مخدر استفاده مي شوند.
بهتازگي محققان سه موسسه تاثير داروهايشبه مخدر را بر افراد مبتلا به آلزايمر مرد بررسي قرار دادند.
دانشمندان دانشگاه اکستر و کينگ Exeter and King در انگلستان و دانشگاه برگن در نروژ روي 162 فرد مبتلا به افسردگي و آلزايمر مطالعه اي انجام دادند و نتايج آن در کنفرانس بين المللي آلزايمر در سال 2018 مطرح شد.
اين تيم توجه شد عوارض جانبي از قبيل تغيير شخصيت، بي تحرکي و گيجي در بيماراني که داروهاي شبه مخدر استفاده مي کردند به طور مشخصي بدتر شد.
در واقع افرادي که مسکن بوپرورفين buprenorphine مصرف مي کردند سه برابر عوارض جانبي بيشتري تجربه مي کردند و فعاليت کمتري داشتند.
متاسفانه درمان هاي دارويي که براي درمان ناراحتي افراد مبتلا به آلزايمر تجويز مي شود بيشتر باعث آسيب رسيدن به آن ها مي شود.
دانشمندان حدس مي زنند به دليل وجود سطوح بالاتر اندورفين در بدن افراد مبتلا به آلزايمر که ماده اي مخدر طبيعي در بدن است اثر داروهاي مخدر را تشديد مي کند.
بنابراين تجويز اين نوع داروها براي افراد مبتلا به آلزايمر نه تنها کمکي به آن ها نمي کند بلکه زندگي آن ها را به خطر مي اندازد.
بيشتر بدانيد : درمان آلزايمر با استفاده از سرکه بلوبري!!!
بيشتر بدانيد : درمان آلزايمر با 8 راهکار جديد در سال 2016
بيشتر بدانيد : 10 علامت شروع آلزايمر
تهيه و ترجمه
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷:۳۵ PM
-
۵۴۶ بازدید
-
-
چه خبر