بزرگنمايي:
چه خبر - کجاي رابطه شما با خانواده همسرتان اشتباه است؟
شرکت در مناسبات و مراسم هاي مهم، رعايت حرمت و آبروي خانواده همسر در حضور ديگران، رعايت احترام والدين همسر و برخي ديگر از اين قبيل از وظايف زنان در مقابل خانواده همسر است که عدم رعايت و عمل به اين وظايف ميتواند رنج هاي فراواني براي طرفين به ارمغان بياورد.
حسن معاشرت و مزاياي آن
حسن معاشرت با خانواده و اقوام شوهر منفعت هاي زيادي دارد که مخصوصا در طول زمان اين منفعت ها بهتر روشن مي شود. البته حسن معاشرت، لزوما به معناي ايجاد صميميت و رفت و آمد زياد يا انجام خدمات زياد در خانواده شوهر نيست. حسن معاشرت مي تواند حتي به معناي حفظ معاشرت حداقلي هم باشد به شرط آنکه معاشرتي سالم و محترمانه و بدون آزار در کار باشد. چنانچه زن اصرار بر مالکيت مرد در معاشرت با خانواده همسر نداشته باشد، و مانع روابط سالم مرد با خانواده و بستگانش نباشد، و قلب و ذهن همسرش را از ايشان مکدر نکند، داراي حسن معاشرت است.
اشتباه هاي زنان در معاشرت با خانواده همسر
اشتباه بعضي از زنان اين است که در ابتدا با حسن نيت اما عجولانه و بدون شناخت کامل و کافي، وارد يک رابطه صميمانه ميشوند و خيلي هم براي اين صميميت تلاش مي کنند اما بعدها به دليل حساسيت هاي فراواني که به لحاظ عاطفي بين مادرشوهر، شوهر و همسر ممکن است به وجود آيد يا به دليل اختلافات فرهنگي و سليقه اي و يا هر چيز ديگر، به يکباره دلسرد شده و عقب مي کشند. در مقابل، اشتباه برخي ديگر اين است که با پيش داوري هاي منفي در مورد رابطه با خانواده شوهر، همواره با نوعي سياست و تکبر، به بهانه هاي مختلف سعي در گريز از معاشرت با خانواده همسر دارند. در هر دو صورت اين نوع رفتارها شامل بدمعاشرتي و سوء معاشرت با خانواده همسر است و نتايج تلخ خود را همواره شامل حال زوجين و همه اعضاي خانواده مي کند.
آهسته و پيوسته
بديهي است که دوستي و رفاقت و داشتن حس همدلي با همه انسانها چيز خوبي است و هميشه اين عواطف مثبت نتايج مثبت دارد اما حقيقتا چنين روابطي در هر موقعيتي و با همه افراد امکان پذير نيست. چنانچه به هر دليلي مايل هستيد تا از احتياط بيشتري در معاشرت خود بهره بگيريد، و از دردسرهاي افراط و تفريط به دور باشيد بهترين نوع رابطه، رابطه اي آهسته و پيوسته است. سعي کنيد همواره، احترام و رعايت حقوق يکديگررا اصل قرار دهيد و به اصطلاح نه آب بياوريد و نه کوزه بشکنيد. البته گفتني است که به هيچ وجه اين وضعيت، شامل حال همسرتان نيست و او هر چه در خدمت والدين خود باشد حتي اگر هرروز هم با ايشان ديدار و ملاقات کند، خوب و از جوانمردي است.
تاثير معاشرت زنان بر ارتباط فرزندان با اقوام پدري
متاسفانه در بسياري از خانواده ها، آن طور که فرزندان با دايي و خاله خود مانوس هستند، با عمه و عموي خود دوست و صميمي نيستند و اين به صلاح بچه ها نيست. روابط خوني و خويشاوندي بايد قوي باشد و اقوام نزديک هميشه حامي و دوستدار هم باشند. ناراحتي ها و دلگيري هاي امروز ما نبايد فرزند ما را فرضا از حمايت ها و محبت هاي عموي خود در آينده محروم کند يا به عکس مانع حمايت و دستگيري فرزندان از مادربزرگ پيرشان شود.
البته در اين مورد، لزوما زنان مقصر نيستند بلکه، کم کاري و کم لطفي خود مردان و... ميتواند عامل ايجاد اين مشکل باشد. اما در اين مقاله به اين موضوع صرفا از جهت کيفيت معاشرت زنان با خانواده همسر نگاه شده است.
الگوسازي براي فرزندان
علاوه بر اينها رفتار ناسالم يک زن با خانواده همسر بدترين الگوي معاشرت براي فرزندان در زندگي فرداي خودشان خواهد بود. معمولا پسرها و دختراني که در چنين خانواده هايي بزرگ مي شوند نمي توانند روابط خوبي با همسر و اقوام همسر خود داشته باشند اين افراد بسيار زودرنج و پرتوقع عمل مي کنند و زندگي خود را در معرض خطر جدايي قرار ميدهند. پسري که شاهد، بدمعاشرتي مادر خود با خانواده پدر يا شاهد قطع اين ارتباط توسط مادر بوده، احتمال اينکه، مردي بسيار ضعيف و بي اراده بار بيايد و در مقابل زياده خواهي ها و بدمعاشرتي هاي همسر خود نيز در آينده ساکت بماند، زياد است. فرزندان دختر نيز در چنين خانواده هايي بدبين و زياده خواه مي شوند.اين دخترها با پيش داوري هاي منفي در مورد خانواده شوهر وارد زندگي مشترک مي شوند وبا همسر و اقوام همسري خود مشکل پيدا مي کنند.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه با خانواده همسرمان صميمي باشيم؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : قوانين کلي درمورد نحوه رفتار با خانواده همسر!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه در دل خانواده همسرمان عزيز شويم؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چطور والدين همسرمان را قورت بدهيم ؟!
منبع : tebyan.net