گوشت مرغ سالم را با اين نکته ها خريداري کنيد
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - چند نکته مهم در خريد گوشت مرغ سالم
گوشت طيور از دسته گوشت هاي سفيد محسوب مي شود و از نظر ارزش غذايي نسبت به گوشت قرمز کمبود غذايي ندارد. گوشت طيور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذايي، خوشمزه تر و مناسب تر از ساير گوشت هاست. تقريباً به جز آنفلوآنزاي مرغي، بيماري ديگري از مرغ به انسان منتقل نمي شود. بنابراين اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکني و ذخيره سازي آن صورت گيرد، بهداشتي تر است.
چند نکته مهم وجود دارد که به شما در خريد گوشت مرغ کمک مي کند :
_ گوشت مرغ را حتماً از فروشگاه هاي معتبر بخريد و در موقع خريد، حتماً به بسته بندي و تاريخ انقضا و شرايط نگهداري آن توجه کنيد.
_ بعضي از افراد سودجو در هنگام مريضي گله ي مرغ، به طور غير قانوني اقدام به ذبح آنها کرده و در مغازه هاي نامعتبر در بازار به فروش مي رسانند. توجه داشته باشيد به علت ذبح غير استاندارد، لاشه ي اين مرغ ها اکثراً داراي نقاط خون مردگي و ضرب ديدگي مي باشد و به علت رعايت نکردن مسائل بهداشتي در حمل و نقل و ذخيره سازي داراي آلودگي هاي ميکروبي است.
_ بعد از اطمينان به معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه ي مرغ دقت کنيد. پوست لاشه بايد به طور يکنواخت روي بدن کشيده شده و عاري از هر نوع پارگي، کوفتگي، رنگ پريدگي و علائم غير طبيعي باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد کهربايي است.
_ استخوان سينه ي مرغ بايد کاملاً مستقيم، بدون شکستگي يا انحناي غير عادي بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محکم از زير پوست مشخص باشند.
_ در هنگام خريد يا استفاده از گوشت مرغ، حتماً به رنگ ماهيچه ي ران ها و بقيه ي بدن مخصوصاً سينه که سفيد رنگ است، دقت کنيد. مشاهده ي رنگ هاي غير عادي در گوشت نشان دهنده ي کهنگي و معايب ديگري از جمله بيماري ها و آلودگي ثانوي ميکروبي است.
_ در مورد ران ها بعد از کندن پوست دقت کنيد که داراي خون ريزي هاي زير پوستي نباشد و گوشت آن شفاف و صورتي رنگ به نظر برسد.
_ بوي گوشت سالم طبيعي و مطبوع است. از خريد گوشتي که داراي بوي غير طبيعي است خودداري کنيد.
_ همچنين بعد از پخت، گوشت مرغ بايد خوش خوراک، خوش طعم و مطبوع باشد.
_ توصيه ديگر درباره مصرف جگر مرغ است. به علت استفاده ي بي رويه از واکسن ها و آنتي بيوتيک ها در پرورش صنعتي طيور و تجمع بازمانده ي دارويي آنها در کبد، مصرف جگر مرغ توصيه نمي شود و حتي الامکان به ميزان کمتري از آن استفاده کنيد.
_ پوست طيور نيز منبعي براي اين باقيمانده هاي دارويي است، بنابراين بهتر است هنگام مصرف، ابتدا پوست مرغ را کنده و سپس آن را طبخ کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رولت مرغ، غذايي کم کالري و خوش طعم
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چند ترفند مهم براي کباب کردن گوشت، مرغ، ماهي و حتي سبزيجات
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه مرغ، ماهي و گوشت سالم را تشخيص بدهيم؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه کوفته مرغ
منبع : tebyan.net
-
سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵:۳۲ AM
-
۶۱۴ بازدید
-
-
چه خبر