جلوگيري از جوانه زدن سيب زميني با يک روش ساده!
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - چگونه از جوانه زدن سيب زميني جلوگيري کنيم؟
سيب زميني در آشپزخانه گاهي جوانه مي زند يا سبز مي شود.ترفندهايي براي ماندگاري سيب زميني در آشپزخانه وجود دارد که در صورت رعايت آن ها مي توانيد مدت زمان بيشتري ماندگاري سيب زميني را تضمين کنيد. شايد در نگاه اول ساده به نظر برسد ولي کار بسيار بزرگي است و نکات ريزي را بايد رعايت کنيد.
برخي مواد غذايي را مي توان کنار هم نگه داشت و هيچ مشکلي هم ايجاد نمي شود ولي نمي توان تمام اقلام غذايي را با هم و يک جا کنار هم نگهداري کرد و بهتر است براي ماندگاري بيشتر، هر کدام را به صورت جداگانه نگهداري کنيم. يکي از نکاتي بايد رعايت کنيد جدا نگه داشتن پياز و سيب زميني است. پياز و سيب زميني را بايد در محلي خنک و دور از نور خورشيد و ترجيحا داخل کابينتي که تاريک باشد، نگهداري کرد ولي بايد اين نکته را به ياد داشته باشيد که کنار هم نگه داشتن پياز و سيب زميني مي تواند مشکلات زيادي را به وجود آورد.
پيازي که در آشپزخانه نگهداري مي کنيد گاز اتيلن توليد مي کند، گاز اتيلن باعث جوانه زدن سيب زميني مي شود و کيفيت سيب زميني شما را از بين مي برد مگر اين که قصد کاشت سيب زميني را داشته باشيد که در اين صورت براي افزايش سرعت جوانه زدن سيب زميني مي توانيد سيب زميني و پياز را در يک سبد نگهداري کنيد. ولي اگر مي خواهيد جلوي جوانه زدن سيب زميني را بگيريد و مدت زيادي آن را در کابينت نگه داريد، بايد سيب زميني و پياز را در دو سبد مجزا بگذاريد.
روش دوم استفاده از سيب درختي است. براي پيشگيري از جوانه زدن سيبزميني، درون کيسه آنها، يک سيب درختي قرار دهيد.
بيشتر بدانيد : جلوگيري از بيات شدن نان با چند راهکار ساده و موثر
بيشتر بدانيد : ليمو عماني خانگي را با اين دستور درست کنيد و لذت ببريد
بيشتر بدانيد : زعفران تقلبي را چگونه تشخيص بدهيم؟
منبع : khorasannews.com
-
يکشنبه ۲ دي ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴:۱۰ AM
-
۱۰۶۵ بازدید
-
-
چه خبر