اين اختلال در زنان شايع تر است
دهان و دندان
بزرگنمايي:
براي پيشگيري از بيماري هاي لثه که به هورمون هاي زنانه وابسته اند لازم است که هر 6 ماه يک بار به دندانپزشک مراجعه نمود. بر اساس مطالعات زنان بايد بيشتر از مردان مراقب دندان ها و لثه خود باشند. در طول دوره زندگي زنان از جمله دوران بلوغ، قاعدگي، بارداري و يائسگي تغييرات هورموني بسياري در بدن ايجاد مي شود. مطالعات نشان مي دهند که نوسانات هورموني زنان، شرايط و وضعيت محيط دهان را تغيير داده و منجر به رشد باکتري ها و بروز بيماري هاي لثه مي شوند.
براي پيشگيري از بيماري هاي لثه که به هورمون هاي زنانه وابسته اند لازم است که هر 6 ماه يک بار به دندانپزشک مراجعه نمود. اين کار به ويژه براي خانم هاي باردار و همچنين خانم هاي مبتلا به پوکي استخوان حياتي است. پيروي از يک رژيم غذايي سالم، پرهيز از افراط در مصرف شيريني جات، رعايت بهداشت دهان و دندان و استفاده منظم و روزانه از مسواک و نخ دندان نيز ضروري مي باشد.
تغييرات هورموني در طي بارداري در اغلب زنان منجر به بروز مشکلات لثه مي شود. بنابراين توصيه مي شود زنان قبل از اقدام به بارداري از سلامت لثه خود اطمينان حاصل کنند و در صورت وجود مشکل، قبل از شروع بارداري اقدام به درمان آن نمايند. لازم است بدانيد که اختلالات جزيي لثه در دوران بارداري نيز قابل درمان هستند و تنها در موارد شديد که جراحي لازم باشد، اين اقدام به بعد از زايمان موکول مي شود.
بيماري هاي لثه به دليل تشکيل پلاک ها ي باکتريايي بر روي دندان ها و زير لثه ها ايجاد مي شوند و در صورت عدم درمان منجر به التهاب و آزاد شدن ترکيبات سمي و مخرب شده و سبب سايش و تحليل دندان ها و استخوان هاي پايه دندان مي گردند.
تهيه و ترجمه: گروه سلامت سيمرغ
www.
اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي:
بيماري هاي لثه را جدي بگيريد، زيرا...
اين ماده التهاب لثه را بهبود مي دهدتاثير لثه ها بر لبخند شما !دلايلي که باعث بيماري لثه مي شوندنشانه هاي بيماري لثه
-
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۹:۵۰:۵۸ AM
-
۱۰۶۶ بازدید
-
-
چه خبر