آخرین اخبار

خلاقيت يک کارگر روستايي ايراني که ميلياردر شد! کار و زندگي

خلاقيت يک کارگر روستايي ايراني که ميلياردر شد!

  بزرگنمايي:

چه خبر -
ابتکار يک روستايي در تبديل روستايش به قطب گردشگري
9 سال پيش در يک شب باراني دو گردشگر موتور سوار آلماني در راه ماندند و براي اينکه بتوانند در يک جاي امن شب را به صبح برسانند به خانه يک روستايي پناه بردند. عباس يک کارگر ساده روستايي همراه خانواده اش تلاش کرد تا به شيوه خودش از مهمانان خارجي به خوبي پذيرايي کند...
کلبه آنها محقر بود و به جز چاي آتشي و غذاي روستايي چيز ديگري نداشتند. مهمانان عباس خارجي بودند و امکانات او براي پذيرايي اندک. سادگي پذيرايي خانواده عباس و زندگي يکروزه در روستاي خوش آب و هوا رضايت حداکثري دو مهمان آلماني را جلب کرد آنقدر که سه ماه بعد يک گروه هفت نفره آلماني به پيشنهاد دوستانشان به خانه عباس رفتند. آنها خواستند تا با همان دم پختک و چاي آتشي که دوستانشان تعريف کرده بودند در خانه روستايي عباس پذيرايي شوند. صبح عباس راهنماي آنها شد تا بتوانند مناطق ديدني و طبيعي روستاي بزم شهر بوانات فارس را ببينند. موقع برگشت مهمانان آلماني 200 هزار تومان به عباس هديه دادند. اين پول در آن زمان براي عباس زياد بود و او را به اين فکر انداخت که بهترين راه براي کسب و کار مي‌تواند پذيرايي از گردشگران در يک روستاي با صفا باشد. بنابراين شروع به کار کرد. طوري که از نه سال پيش تا امروز 18 هزار گردشگر خارجي به روستاي بزم در منطقه بوانات فارس آمده‌اند و عباس هم به عنوان کارآفرين برتر در صنعت گردشگري توانسته 126 لوح سپاس بگيرد و درآمد روزانه اش از روزي سه هزار تومان به 6 ميليون تومان برسد. عباس 35 ساله به 28 کشور دنيا سفر کرد و خانه 80 متري او الان به 120 هزار متر رسيده است!زهرا و نيلوفر دو دختر کوچک او کوچکترين راهنمايان ايراني معرفي شده‌اند و تا کنون هم شبکه‌هاي تلويزيوني آلمان، روسيه، تايلند، شبکه 2 و 4 ايران فيلمهاي مستندي با موضوع رونق گردشگري در روستاي بزم بوانات پخش کرده‌اند.او تعريف مي‌کند که روزهاي اول به آژانسهاي مسافرتي شيراز و اصفهان سر زدم و گفتم که مي‌توانم از گردشگران شما در روستا پذيرايي کنم. آنها هم گفتند بايد مجاني بيايند روستا تا ببينند آيا اوضاع براي پذيرايي مناسب هست. آرام آرام مهمانان من از هفت نفر به چند هزار گردشگر خارجي رسيد و به يک حمام خانه ام 12 حمام ديگر اضافه شد تا جايي که مي‌توانم الان تا چند هزار گردشگر را در روستا اسکان بدهم و براي پنج هزار نفر در منطقه بوانات اشتغالزايي کنم.عباس برزگر قصد دارد تا يک هتل عشايري در ارتفاعات روستا بنا کند. او مي‌گويد: اين هتل يکي از گرانترين مراکز اقامتي ايران خواهد شد. اين کار را با کمک ايل عشايري انجام مي‌دهم.

برزگر معتقد است که در ايران مسئولان فقط شعار مي‌دهند گردشگري صنعت درآمدزايي است. اما من يکي از کساني بودم که توانستم هم براي خودم و هم اهالي روستاي بزم بوانات درآمدزايي کنم. هر روز از يک مغازه خريد مي‌کنم تا همه مغازه داران از اين کار سود ببرند.او فهميده که اصالت و نوع غذا و چارچوب خانواده روستايي بسيار با ارزش است و مي‌توان از راه معرفي آن به ديگران هم ارزشها را حفظ و هم براي خود و ديگرن درآمدزايي و اشتغال زايي کرد.برزگر از گردشگران خارجي در روستا با محصولات کشاورزي خود پذيرايي مي‌کند. خانواده و اهالي روستاي بوانات همگي در امر کشاورزي موفق هستند و صبحها با عسل طبيعي و گردوي زمينهاي خودشان از مسافران پذيرايي مي‌کنند.برزگر ادعا مي‌کند که در موفقيتش هيچ سازمان و مرکزي دخالت نداشته است." سازمان ميراث فرهنگي پروانه گردشگري به من نمي‌داد و مي‌گفت که بايد تحصيلات عاليه داشته باشي. اما زماني که کارم رونق گرفت پروانه افتخاري گردشگري دادند و در همايش هايشان از من و دخترانم تقدير کردند."او مي‌گويد که همه تجربياتش را در برخورد با گردشگران به دست آورده است." به عنوان يک گردشگر به کشورهاي اروپايي سفر کردم تا ببينم يک توريست به چه چيزهايي نياز دارد و آنها براي گردشگران چه کاري انجام مي‌دهند. اين موضوع کمک زيادي به من کرد. من متوجه شدم که بهترين راه پذيرايي از مهمان خارجي رفتار درست با اوست. نبايد مصنوعي به آنها خوشامد بگوييد. درست است که زبان شما را متوجه نمي‌شود اما مي‌فهمد که از او براي چه منظوري پذيرايي کرده ايد. گردشگر خارجي فقط مي‌خواهد به او توجه شود، همه چيز بهداشتي باشد، دروغ نشنود و احساس نکند که مي‌خواهيد جيب او را خالي کنيد. اين سادگي در رفتار و گفتار باعث شده تا آنها از زندگي روستايي لذت ببرند. ما مسافران را به خانه مان راه مي‌دهيم نه براي چاپلوسي بلکه مي‌دانم آنها مي‌خواهند يک زندگي واقعي روستايي را ببينند و با همان آدمها زندگي کنند. هر کدام از ما که از مسافر خارجي پذيرايي مي‌کنيم مانند يک سفير ايراني هستيم که ايران را به کشورهاي ديگر معرفي مي‌کنند. بنابراين بايد بهترين رفتارها را با گردشگر خارجي داشته باشيم.

برزگر در زمينه طبيعت گردي هم فعاليت مي‌کند و با اينکه در 80 کيلومتري پاسارگاد قرار دارد مي‌تواند با استفاده از دو آژانس مسافرتي خود تورهاي طبيعت گردي، پرنده نگري، عشاير و بازديد از جاذبه‌هاي تاريخي را راه‌اندازي کند.عباس برزگر مي‌گويد: وقتي فعاليت من و خانواده ام مورد استقبال ديگران قرار گرفت و بسياري از کشورها به استفاده از خدمات ما علاقه نشان دادند کارشناسان داخلي و خارجي حوزه گردشگري پيشنهاد کردند که پس از اين مي‌توانيم در برگزاري تورها و دعوت از مسافران و گردشگران خارجي با افراد متخصص همکاري کنيم تا بتوانيم موفقتر از گذشته عمل کنيم و علاوه بر آن خودمان مجري تورها باشيم؛ اين شد که به فکر را ه‌اندازي شرکت خدمات مسافرتي بوان گشت افتادم و با همکاري دوستان اين شرکت تشکيل شد. البته اين را هم بگويم که من از روزي که متوجه شدم بوانات قابليت جذب گردشگر را دارد، به گونه‌ي برنامه ريزي کردم که از ورود تور مردم روستايي و شهري و حتي عشاير از مزاياي اقتصادي تورها و ورود گردشگران به منطقه بهره مند شوند. برزگر مي‌گويد: مشکل ما ايرانيان اين است که مي‌نشينيم تا ديگران براي ما برنامه ريزي کنند. در حالي که جوانان کشور ما مي‌توانند به راحتي با کمي ذوق و سليقه کاري کنند که هم خودشان درآمد خوبي داشته باشند هم ديگران از کنار آنها سود ببرند.او مي‌گويد: کمتر کسي دنبال کارآفريني مي‌رود. مطمئن باشيد هر روستايي در ايران به تنهايي مي‌تواند از ابيانه بهتر و پر رونق تر باشد.
همه اهالي منطقه بوانات و روستاي بزم از دهکده گردشگري عباس درآمد دارند. ديگران هم مي‌توانند بيايند و ببينند که چطور يک پسر ساده روستايي با سواد بسيار کم توانست کارآفريني کند و از صنعت گردشگري به معناي واقعي درآمد زايي کند.روستاي بزم در 17 کيلومتري شهر بوانات به سمت استان يزد و کرمان آخرين نقطه استان فارس است که به منطقه گردشگري بوانات معروف شده است. فاصله اين منطقه از شيراز و يزد دو ساعت و نيم است.مجموعه گردشگري بوانات سه اتاق قديمي دارد که هرکدام حدود 700 سال قدمت دارند و 500 دلار هزينه يک شب اقامت در اين اتاقها است.سوئيت‌هاي مدرن و سنتي و 6 اتاق عمومي، ويلاهاي وسط باغ و گالري عکس و موزه مردم شناسي و کشاورزي گوشه‌ي از امکانات اين مجموعه است. همچنين امامزاده بزم و در کنار آن بارگاه امام زاده شاه ميرحمزه (ع)، پل تاريخي سوريان، منطقه گردشگري محمد حنيفه و مسجد جامع سوريان و موزه بوانات از جمله بناهاي تاريخي و مناطق گردشگري منطقه بوانات فارس هستند منبع:tabnak.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

راههاي صرفه جويي در مصرف آب

روش هايي جالب براي صرفه جويي در مصرف برق

چگونه با جيب خالي سفر کنيم؟

خريدي راحت با فرزندان براي نوروز با نکات زير

ثروتمندها چگونه پس انداز مي کنند؟

چگونه در بحران هاي مالي سرپا بمانيم؟

چگونه به روش هاي ايراني پولدار شويم؟

چگونه در تابستان صرفه جويي کنيم؟

افراد موفق اين اشتباهات را در مورد پولشان انجام نمي دهند

چگونه در زندگي هاي امروزي صرفه جويي کنيم؟

هوشمندانه خرج کردن را ياد بگيريد

مشکلات مالي با همسرمان را چگونه حل کنيم؟

رمزهاي تجارت و کسب و کار در اينستاگرام

براي ثروتمند شدن آب بنوشيد!

با گراني هاي امروزي چگونه به موفقيت مالي برسيم؟

ثروتمند شدن به روش فاطمه دانشور

از خريد اين وسايل ارزان قيمت خودداري کنيد

به عنوان خانم خانه چگونه هزينه هاي زندگي را مديريت کنم؟

در زندگي هاي پرخرج امروزي چگونه پس انداز کنيم؟

چگونه يک کدبانوي مقتصد باشم؟

سرپا ماندن در بحران هاي مالي چگونه ممکن مي شود؟

پولدار شدن اين بار به روش بيل گيتس

با خواندن تاريخ انقضاي محصولات صرفه جويي کنيد

چگونه آخر ماه کفگيرمان به ته ديگ نخورد؟!!

بهترين روش پس انداز کردن، پس انداز با قلک هاي شيشه اي است!!

در بازار کسادي خانه، چگونه خانه مان را به قيمت بفروشيم؟

دانشجويان مراقب اين اشتباهات مالي باشيد!!!

از همين حالا آينده نگري را به کودک تان بياموزيد!!

اشتباهات مالي که نمي گذارد پس انداز کنيد!!

اعتياد به خريد را با اين ترفندها از سرتان بياندازيد!!

درست خرج کردن را ياد بگيريد!!!

قبل از سي سالگي اين 6 نکته را بايد بدانيد!!

براي پولدار شدن فقط کافي است اينگونه فکر کنيد!!!

نکته هاي امنيتي مهمي که در خريدهاي اينترنتي بايد بدانيد!!

7 راه ارزان براي خانه دار شدن

چگونه يک مونوپاد خوب و کاربردي بخريم؟

اگر موبايل تان خيس شد با اين روش دوباره آن را روشن کنيد

وضع مالي تان را با چند توصيه ساده بهتر کنيد

فوت و فن پس انداز کردن با حقوق کارمندي!!

11 راه صرفه جويي در هزينه هاي زندگي

6 نکته مهم براي خريداران طلا

با عادت هاي مالي جالب زنان موفق آشنا شويد

براي نوروز امسال چگونه خريد کنيم؟

پس انداز کردن پول در نوروز

11 نکته مالي مهم براي دهه 30 سالگي

چند نکته مهم در نوشتن سفته که بايد بدانيد

سه روش خريد خانه براي زوج هاي جوان!

چقدر به کودکم پول توجيبي بدهم؟

خريد تلويزيون با 3 قانون طلايي!!

حقوق ماهيانه ام را چگونه مديريت کنم؟