عوارض جرم گيري نکردن دندان ها را بدانيد
دهان و دندان
بزرگنمايي:
چه خبر - يک متخصص دندانپزشکي گفت: درمان نکردن جرم دندان بافت لثه را از بين ميبرد.
دکتر مريم اسدپور توصيه کرد: با جرم گيري و تميز کردن دندانها از روند تخريب لثه جلوگيري کنيم.
اسدپورافزود: بزاق به طور معمول داراي املاح زيادي است که قدرت رسوب کردن دارند. اين املاح معمولاً در جاهايي که با غذا و مسواک کمتر در تماس هستند رسوب مي کنند که به مرور زمان با افزايش حجم اين رسوبات جرم تشکيل ميشود و در دهان قابل مشاهده است.
وي با اشاره به اينکه جرمهاي تشکيل شده بر روي دندان به مرور باعث آزردگي لثه شده و جايگزين لثه ميشوند، اظهار کرد: اين امر چون به مرور اتفاق ميافتد فضاي خالي که بين دندانها در اثر عقب نشيني لثه ايجاد شده از ديد بيمار پنهان ميماند.
اين دندانپزشک متخصص ادامه داد: درموقع جرم گيري در هر صورت خونريزي اتفاق ميافتد و اين امري طبيعي است ولي بيمار اين امر را دليل صدمه ديدن لثههايش ميداند و تصور ميکند همين خونريزيها به علت کنده شدن لثهها از روي دندان است.
اسدپور در ادامه توصيه کرد: حتماً سالي يک بار جرم گيري را در برنامه بهداشتي قرار دهيد و در مسواک زدن صحيح دندان هاي خود دقت کنيد تا تشکيل جرم به حداقل خواهد رسيد.
وي تصريح کرد: اگر در ناحيهاي از لثهها خونريزي ايجاد شد آن ناحيه دچار مشکل است و بايد به دندانپزشک مراجعه شود. اين نواحي بايد بيشتر مسواک زده شود. استفاده بيشتر از مسواک در آن ناحيه باعث کاهش خونريزي خواهد شد.
اين دندانپزشک متخصص اظهار کرد: بعد از جرم گيري حتماً از دهانشويه مناسب استفاده کنيد تا در بهبود زخمهاي به جا مانده از جرم موثر افتد. استفاده مداوم از دهانشويهها زياد توصيه نميشود و يک هفته بعد از جرم گيري ميتوانيد استفاده از دهانشويه را قطع کنيد.
وي يادآورشد: هيچ آنتي بيوتيکي قبل و بعد از جرم گيري نياز نيست و در موارد خاص پزشک خود تجويز خواهد کرد بنابراين دارويي بدون هماهنگي پزشک مصرف نشود.
منبع : isna.ir
مطالب پيشنهادي:
جرم گيري کنيم يا نه؟
نکاتي راجع به جرم گيري دندان
جرمگيري؛ چرا و کي؟
از جرم گيري دندان تا زيبايي
لزوم جرم گيري دندان
-
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹:۰۳ AM
-
۹۰۱ بازدید
-
-
چه خبر