آدامس از ديدگاه دندانپزشکي
دهان و دندان
بزرگنمايي:
چه خبر - به گفتۀ يک دندانپزشک، آدامس همزمان ميتواند آثار مثبت و منفي در داخل دهان اعمال کند. از طرفي با داشتن قند موجب گسترش پوسيدگي دندان ميشود و از طرفي ديگر با افزايش ترشح بزاق و عمل جويدن ميتواند موجب بهبود و تسهيل خودشويي محيط دهان شود.
مصطفي فاطمي اظهار داشت: مطابق يک قاعده کلي هر مادهاي که باعث شود ميزان قند در محيط دهان افزايش يابد ميتواند موجب گسترش پوسيدگي دندان شود چرا که محيط دهان محيط مناسبي براي تبديل قند به اسيد توسط باکتريهاست. از سوي ديگر ميتوان گفت هر مادهاي که باعث افزايش ترشح بزاق و عمل جويدن شود ميتواند موجب بهبود و تسهيل خودشويي محيط دهان شود مخصوصاً در بيماراني که از يک سمت دهان خود استفاده نميکنند و آن ناحيه پر از جرم و پلاک است ميتواند کاربرد مثبتي داشته باشد.
اين عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي تصريح کرد: آدامس با داشتن هر دو جنبه فوق ميتواند همزمان آثار مثبت و منفي در داخل دهان اعمال کند اما براي جلوگيري از تأثير سوء آن ميتوان از آدامسهاي بدون قند که آدامسهايي با قندهاي غير قابل تخريب هستند استفاده کرد؛ البته بايد دقت داشت مصرف بيرويه آدامس ميتواند موجب مشکلات گوارشي و از جمله اسهال در فرد شود.
فاطمي، مصرف متعادل آدامسهاي فاقد قند را يک عامل کمک کننده تلقي کرد و گفت: بايد دقت داشت اثر خوشبو کنندگي آدامسها يا افزايش بزاق توسط آنها به هيچ عنوان نميتواند جايگزين مسواک، خمير دندان، نخ دندان و حفظ بهداشت دهان و دندان شود.
منبع : فارس
مطالب پيشنهادي:دشمن ميناي دندان را بشناسيد22 عادتي که دندانها را خراب ميکنند10 اشتباه رايج در مسواک زدن10 غذاي فوق العاده براي دندانعادت هاي روزانه، دشمن دندان ها
-
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳:۵۷ AM
-
۸۱۹ بازدید
-
-
چه خبر