بزرگنمايي:
چه خبر - چطور مي توان تيک عصبي را کنترل کرد؟
هدي معتمد الصنايعي، روان شناس باليني، در باره تيک عصبي مي گويد: تيک عصبي يکي از اختلالات شايع است که شامل حرکات کاملا غير ارادي در بدن مثل حرکات سريع باز و بسته شدن چشم، دهان، تنگ کردن چشم، تکان سر و شانه، تماس انگشت ها به حالت بشکن زدن، پرش دست، گردن و ... مي شود. اين اختلالات ممکن است در زمان کودکي، نوجواني، جواني و حتي پيري بروز کند و البته بعد از مدتي در فرد از بين برود.
بيشتر بدانيد : علت بوجود آمدن تيک عصبي چيست؟
ريشه هاي اصلي تيک هاي عصبي
درباره خوب يا بد بودن داشتن تيک عصبي بايد بدانيد که ريشه هاي اصلي اين تيک ها، اضطراب و استرس است و در محيط هايي که برايتان اضطراب آورتر است، بيشتر اتفاق مي افتد.
درمان هاي خانگي تيک هاي عصبي
يکي از روش هاي درمان تيک شامل درمان هاي رفتاري مثل قرقه سازي است که فرد در مقابل آينه بايستد و مدام حرکت تيک عصبي خود را تکرار کند؛ به اين راه درمان قرقه سازي ميگويند که به مرور زمان در فرد تاثير ميگذارد و فرد درمان ميشود. روش ديگر، درمان دارويي است که شما بايد پيش روان پزشک برويد تا داروهايي از جمله داروهاي مسکن مانند هالوپريدول، پيموزايد و ... براي تان تجويز شود.
در صورت درمان نشدن به روان شناس مراجعه کنيد
توجه داشته باشيد زماني که تيکهاي عصبي فرد با درمانهاي خانگي رفع نشود، بايد به روان شناس مراجعه کند تا با توجه به رفتارهاي فرد و روان شناسي درست او را درمان کند.فراموش نکنيد که اين اختلال قابل درمان است.
بيشتر بدانيد : تيک عصبي چيست؟
بيشتر بدانيد : تيک هاي عصبي نشانه کمبود اين مواد است
بيشتر بدانيد : 9 نشانه عجيب استرس را به خاطر بسپاريد
seemorgh.com/hhealth
منبع : khorasannews.com