بزرگنمايي:
چه خبر - چطور برشهاي ارزان قيمت گوشت گوساله خريداري کنيم؟
اسامي مانند قلوه گاه و سرسينه ممکن است به نظر کمي ترسناک بيايند ولي ارزان ترين قسمتهاي گوشت هستند. به هرحال قصابها و سرآشپزهاي حرفه اي ارزش اين قسمتهاي کمتر محبوب را دانسته و م يدانند که اين قسمتهاي به نسبت ارزان در برابر همتايان گران قيمت خود طعم بهتري دارند. به هر حال اين بخشها به زمان پخت بيشتري نياز دارند.
ماهيچه هاي که حيوانات در هنگام حرکت از آنها استفاده مي کنند مثل ماهيچه هاي پا يا سرشانه سفت ترين بخشها هستند اما از نظر قيمت ارزانتر بوده و طعم بهتري نيزدارند.
بيشتر قصابها لاشه کامل حيوان را خريداري مي کنند بنابراين هميشه از اين قسمتها در دسترس شان هست. بعلاوه اينکه در قصابي شما مجبور نيستيد از گوشتهاي بسته بندي شده خريداري کنيد و مي توانيد دقيقا قسمتي را که به آن نياز داريد سفارش دهيد.
توصيه ما: برخي از قسمتهاي ارزان و محبوب گوشت که در اينجا به شما معرفي مي کنيم را از وي خريداري کنيد.
بيشتر بدانيد : نکته هاي مهم کدبانوگري در خريد گوشت قرمز
گوشت سر سينه
بهترين قصاب يورک شاير برندن اددي مي گويد گوشت سينه گاو يکي از محبوبترين برشهاي گوشت است که من آن را حتي به فيله گوساله نيز ترجيح مي دهم. اين برش 700 گرمي به راحتي براي 4 نفر کافي بوده و قيمت مناسبي دارد.
گوشت روي دنده
اين قسمت از زير شکم گاو بريده مي شود. قلوه گاه را مي توان به قيمت خيلي ارزان خريداري کرد اما نبايد آن را بيشتر از حد متوسط طبخ کرد چون در اين حالت سفت مي شود.
گوشت ران
اين قسمت گوشت پا مي باشد و معمولاً به همراه استخوان بريده مي شود. مي توان برشهاي آن را آب پز کرد يا در غذاي سنتي استفاده کرد. گوشت اين قسمت مثل ماهيچه است بايد با مايعات زياد و به آرامي پخته شود.
گوشت قلوه گاه
يک برش استيکي که از قسمت تحتاني شکم گاو بريده مي شود. اين قسمت از گوشت، به صورت چرخ کرده هم گوشت خوبي خواهد بود.
راهنماي کامل خريد گوشت گوساله
گوشت کمر
گوشت کمر بسيار کم چرب بوده اما بيشتر براي توليد محصولات فرآوري شده مثل کالباس مناسب است.
گوشت سردست
اين قسمتها را خرد کرده و بپزيد اين گوشت مربوط به قسمت فوقاني بدن گاو مي باشد درست در زير گردن.
گوشت بالاي ران (کفل)
اين قسمت که مثل قلوه گاه ضخيم است براي تهيه استيکهاي ارزان قيمت يا بريان کردن براي يک وعده نهار اقتصادي در روز تعطيل مناسب است. اگر آن را خيلي کم حرارت دهيد و زماني که هنوز گوشت آن صورتي رنگ است سرو کنيد نرمتر خواهد بود.
بيشتر بدانيد : گوشت سالم چه نشانه هايي دارد؟
بيشتر بدانيد : گوشت کباب را چگونه مزه دار و ترد کنيم؟
منبع: سيمرغ