بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي لاغري با سرکه سيب
3 قاشق سرکه سيب
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
بيشتر بدانيد : کم خوري و لاغري با 9 ترفند ساده
طرز تهيه معجون لاغري با سرکه سيب
همه مواد را داخل فنجان مخلوط کنيد.
اين ترکيب را هر روز صبح قبل از صبحانه به مدت 35 روز مصرف کنيد. در حقيقت اين نسخه براي کاهش 4 کيلو وزن بدن در مدت 35 روز است.
اين نسخه بسيار عجيب عمل مي کند . مخصوصا اگر با رژيم باشد.
بهتر است سرکهسيب با يک ليوان بزرگ آب رقيق شود؛ بهتر است يک يا دو قاشق سوپخوري سرکه سيب به يک ليوان آب اضافه شود.
در طول استفاده از اين نسخه و حتي روش هاي ديگر لاغري حتما شکر را از رژيم غذايي خود حذف کنيد و حداقل يک ساعت در روز ورزش نماييد.
طرز تهيه سرکه سيب براي لاغري
سرکه يک فراورده است طبيعي که براي مصارف مختلف از آن استفاده مي شود مانند خواراکي و پزشکي و پاک کنندگي در مطالب زير طرز تهيه سرکه سيب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد لطفا ادامه مطالب را بخوانيد.
بيشتر بدانيد : لاغري با سرکه، دروغ يا واقعيت؟
روش اول براي طرز تهيه سرکه سيب
ابتدا سيب ها را کاملا تميز بشوييد
آنها را به چهار قاچ تقسيم کنيد و هسته ها و دم آن را جدا نماييد
يک سطل آماده کنيد و سيبها را درون آن بريزيد .
يک قاشق مخمر نانوايي را با آب گرم حل کنيد و به سيب ها اضافه کنيد و يا مي توانيد به اندازه يک کف دست نان روي آنها قرار دهيد .
روي ظرف را تا جايي که ¼ ن خالي بماند زيرا بر اثر تخمير بالا مي آيد و از ظرف سر ريز نشود .
به مدت7 تا 8 ماه با آن کاري نداشته باشيد تا عمل تخمير صورت بگيرد .
بعد از آن مدت مواد را صاف مي کنيم.5-مواد صاف شده را درون شيشه مي ريزيم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده مي کنيم.
روش دوم طرز تهيه سرکه سيب فوري
ابتدا سيب ها را کاملا تميز بشوييد .
آنها را به چهار قسمت تقسيم کرده و هسته و دم ان را جدا کنيد .
آب سيب ها را به وسيله ي آبميوه گيري بگيريد .
آب سيب ها را درون ظرف مورد نظرتان بريزيد و به ازاي هر کيلو آب سيب يک ليوان سرکه سيب اضافه کنيد .
ظرفتان را به مدت 40 روز در جاي گرم قرار دهيد در اين روش به آب نياز نداريد و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار مي گيرد.
روش سوم طرز تهيه سرکه سيب درختي
ابتدا سيب ها را کاملا تميز بشوييد .
آنها را به چهار قسمت تقسيم کنيد و هسته و دم ان را جدا کنيد.
سيب ها را داخل ظرف بريزيد و نصف ظرف را آب پر کنيد و به ازاي هر 3 کيلو سيب 1 کيلو سرکه سيب اضافه کنيد .
البته مي تونيد از سرکه انگور ويا گلابي نيز استفاده کنيد
ظرف را طوري پر کنيد که ¼ آن خال بماند تا عمل تخمير به درستي انجام شود .
ظرفتان در جايي گرم قرار دهيد .
هفته اي يک مرتبه مواد را زير و رو کنيد وقتي مواد کاملا بالا آمد آن را صاف کرده و در ظرف بريزيد بعد از 20 روز آماده مصرف است.
روش چهارم براي طرز تهيه سرکه سيب
مانند مراحل بالا سيب ها را بشوييد و خرد کنيد و هسته و دم آن را بکنيد .
سيب ها را با دستگاه چرخ گوشت چرخ کنيد .
به ازاي هر کيلوگرم سيب چرخ شده يک ليوان سرکه به آن اضافه کنيد .
مواد را در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي گرم قرار دهيد .
دو ماه به مواد دست نزنيد بعد از آن مواد را صاف کنيد و در جايي بهداشتي قرار دهيد بعد از مدت 15 روز قابل استفاده مي باشد.
روش پنجم درست کردن سرکه سيب
سيب ها را بشوييد و دم و هسته ان را جدا کنيد .
سيب ها را چرخ کنيد.
يک يا دو قاشق مخمر نانوايي را با آب ولرم مخلوط کرده وبه مواد اضافه کنيد براي 4 تا 5 پنج کيلو سيب چرخ شده .
مخلوط را در ظرف بريزيد و در جايي گرم قرار دهيد.
مدت 2 الي 3 هفته مرحله الکلي و به همين زمان يعني 2 الي 3 هفته بعد هم به ترشي مي رسد و به سرکه سيب تبديل مي شود.
بيشتر بدانيد : پرطرفدارترين رژيم لاغري براي کاهش وزن را بشناسيد
بيشتر بدانيد : بدترين هاي رژيم لاغري براي کاهش وزن!!
بيشتر بدانيد : لاغري سريع با 7 توصيه شگفت انگيز
منبع : asriran.com/saat24.news