بزرگنمايي:
چه خبر - عاشق دختري هستم که برادرم از او خواستگاري کرده استسوال کاربر : به دختر خاله ام علاقه مندم و او خبر ندارد
پسري 26 ساله هستم. به دختر خاله ام که از همسر سابقش جدا شده است علاقه مند شده ام. مشکل ديگر اين است که برادرم که يک سال از من بزرگ تر است، براي خواستگاري او اقدام کرد؛ ولي به دليل اعتيادي که داشت با مخالفت خانواده خاله ام رو به رو شد. تا حالا موضوع علاقه مندي خود را با فردي در ميان نگذاشته ام حتي خود دختر خاله ام نيز از اين ماجرا بي خبر است. لطفا کمکم کنيد، چه کار بايد بکنم؟
پاسخ کارشناس :
يکي از الزامات براي تجربه ازدواج موفق «خودشناسي» و «خودآگاهي» است. فردي که تصميم گرفته است مسئوليت مهم ازدواج را تجربه کند لازم است شناختي دقيق از نيازها، اهداف و احساسات خود داشته باشد و روش مديريت احساساتش را بشناسد. داشتن هدفي مشخص و شفاف در زندگي، در انتخاب شريک زندگي بسيار تعيين کننده است. زماني که کانديداهاي ازدواج بدانند از زندگي چه مي خواهند و براي رسيدن به چه هدفي تلاش مي کنند، بهتر مي توانند ميزان تناسب شان را براي ازدواج برآورد کنند. اگر علاقه مندي بر اساس شناخت از يکديگر و شباهت در اهداف، ارزش ها و معيارها باشد، مي توان به موفقيت چنين ازدواجي خوش بين بود. از سويي ديگر سنخيت و تشابه 2 طرف ازدواج با هم در زمينه هاي سن، تحصيلات، سابقه ازدواج قبلي و ... شاخصه هاي مهم ديگري است که بايد در انتخاب مناسب در نظر گرفته شود.
از بررسي دليل طلاق دخترخاله تان غافل نشويد
بررسي دليل طلاق دختر خاله شما از همسر سابق موضوع بسيار مهمي است. وقتي رابطه اي مانند ازدواج از هم مي پاشد، قطعا هر دو طرف درگير رابطه، در از هم پاشيدن آن سهمي داشته اند. گاه خامي و ناپختگي در انتخاب درست هم سهم مهمي است. اگر فرد پس از طلاق همچنان نسنجيده و خام رفتار کند، در ازدواج دوم نيز اين رفتارها مي تواند مشکلات زيادي را براي او به همراه آورد. در سوال تان به علاقهمندي که به دختر خاله خود داريد، اشاره کرده ايد؛ اما توضيحي نداده ايد که اين علاقه مندي بر چه اساسي اتفاق افتاده و بر چه پايه اي استوار است. اگر اين علاقه مندي بر اساس شناخت صحيحي است که از خود داريد و دختر خاله خود را همراه با اهداف و ارزش ها و معيارهاي خود مي بينيد، از سوي ديگر احساسات خود را مي شناسيد و مي توانيد آن ها را مديريت کنيد، گام مهمي را براي ازدواج موفق برداشته ايد؛ البته بديهي است اين عوامل در کنار داشتن استقلال در ابعاد مختلف مالي و رواني مي تواند زمينه ساز ازدواج موفق باشد.
آيا همه جوانب را بررسي کرديد؟
فاکتور ديگري که براي ازدواج موفق لازم است، شناخت صحيح و اصولي از فرآيند ازدواج است. ازدواج، مسئوليت مهم و پرچالشي است. بيشتر جوانان از ازدواج تصوراتي رمانتيک دارند که اين تصورات را با تکيه به بعد عاطفي و هيجاني ازدواج مي سازند. ازدواج پيوند متعهدانه عاطفي ميان دو نفر است؛ اما اين بدان معنا نيست که در چنين رابطه اي هيچ چالشي وجود نخواهد داشت و عشق پاسخ گوي همه مشکلات خواهد بود. براي تجربه عشق پايدار نياز است کانديداهاي ازدواج از مهارتِ ساختن عشق و مراقبت متعهدانه از آن برخوردار باشند. اين مهارت با تکيه بر مهارت هاي مديريت احساسات، مديريت استرس و مهارت حل مسئله به دست مي آيد. در پايان، زماني که به اين مقدمات براي تجربه ازدواج موفق دست يافتيد، مي توانيد تصميم خود را با خانواده تان در ميان گذاريد؛ رد کردن تقاضاي ازدواج برادرتان با توجه به ابتلاي ايشان به بيماري اعتياد اتفاق افتاده است و در صورت صلاحيت شما براي ازدواج نمي تواند مانعي براي ازدواج شما باشد. در هر حال قبل از مطرح کردن تصميم تان براي اين ازدواج و انجام مراسم رسمي خواستگاري نمي توان درباره شرايط پس از آن مثل موافقت خانواده خاله يا مخالفت آن ها نظري داد؛ اما در نظر داشته باشيد يکي از شرايط لازم براي ازدواج موفق مهارت مديريت احساسات است. اگر خانواده خاله شما به هر دليلي با خواستگاري شما مخالفت کردند، مديريت احساسات مي تواند به شما در تاب آوري اين ناکامي، کمک بزرگي کند.
منبع : khorasannews.com