دختري 16 ساله و به شدت عاشق پسري 20 ساله شده ام!!!
روابط عاطفي
بزرگنمايي:
چه خبر - در سن پايين عاشق شده ام و حالا چه کنم؟سوال کاربر :دختري 16 ساله هستم. 2 سال است به پسري 20 ساله علاقه مند شده ام. هميشه به او فکر مي کنم. لطفا راهنمايي ام کنيد.
پاسخ کاشناس
مخاطب گرامي! اصولا گرايش به سمت و سوي جنس مخالف، اگر بر اساس خواسته هاي دروني واقعي و علاقه پاک باشد، طبيعي است؛ اما معمولا در دوره نوجواني چنين علاقه هايي اصولي نيست. شما در 14 سالگي به پسري علاقه مند شده ايد و در پيامک تان اشاره نکرده ايد که در اين دو سال با هم ارتباط هم داشته ايد يا نه؟ اين که هميشه به او فکر مي کنيد، نشان مي دهد که يکديگر را مي بينيد وگرنه اين موضوع دو سال ادامه پيدا نمي کرد. با اين حال در ادامه توجه شما را به چند نکته جلب مي کنم تا بتوانيد تصميم اصولي تري بگيريد.
3 عنصر عشق را بشناسيد
عشق 3 عنصر دارد که آن را در وجودمان احساس مي کنيم: «ميل يا هوس، صميميت و تعهد.» «ميل» به انگيزه هايي اشاره دارد که ما را به سمت عشق رهنمونمي کند؛ مانند جذابيت جسماني، تحصيلي يا مالي طرف مقابل. البته «ميل» بسياري از هيجان ها را نيز در بر مي گيرد. «صميميت» عبارت است از احساس همدلي با ديگري و انجام حمايت هاي رواني و عاطفي متقابل بدون قيد و شرط نسبت به يکديگر به خصوص در مواقع نيازمندي. «تعهد» هم عبارت است از ميزان توانايي و انتظار فرد از باقي ماندن در يک رابطه.
تعهد خود و طرف مقابل را بررسي کنيد
«تعهد» در واقع به دو موضوع تشخيص و عزم بر مي گردد. بخش اول عبارت است از رسيدن به اين تشخيص که آيا آنچه بين ما و طرف مقابل وجود دارد را عشق بناميم و بخش دوم بعد از تشخيص عشق، اين است که آيا بايد براي حفظ آن به سوي آينده اي قابل پيش بيني تلاش کنم يا نه؟ در واقع تعهد، بيشتر کارکرد شناختي دارد تا کارکرد هيجاني و اگر زندگي مشترکي بدون آن باشد، شکست آن قطعي خواهد بود. وقتي به فردي علاقه مند مي شويد، به تدريج اعتماد شما به او بيشتر مي شود و اسرار خود را با او در ميان مي گذاريد، زندگي گذشته تان را براي او تعريف مي کنيد و مشخص نيست اين فردي که شما دم از عشق او مي زنيد بتواند حريم ها را کاملا رعايت کند و با قصد و نيت ازدواج دائمي هميشه يار و ياور شما باشد يا نه.
خواستگاري را رسمي کنيد
موضوع را با والدين تان در ميان بگذاريد. اگر پسر مورد علاقه تان پيش نيازهاي ازدواج را داشته باشد، خانواده تان با تحقيق به اين نتيجه خواهند رسيد که او فرد مناسبي است. درباره هيچ فردي از پيش نمي توان قضاوت کرد؛ بنابراين براي رسيدن به نتيجه، هرچه زودتر والدين تان را در جريان بگذاريد تا با راهنمايي و مشاوره آن ها بهترين تصميم را بگيريد. در ضمن براي در ميان گذاشتن اين موضوع، بهتر است خانواده طرف مقابل براي خواستگاري اقدام کنند تا شما متوجه جدي بودن تصميم پسر مورد علاقه تان هم بشويد.
منبع : khorasannews.com
-
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۸:۴۶:۲۶ PM
-
۵۳۵ بازدید
-
-
چه خبر