انواع فلفل و کاربردهاي مختلف آن در آشپزي را بدانيد
خانه و دکوراسيون
بزرگنمايي:
چه خبر - کاربردهاي مختلف فلفل در آشپزي
بر خلاف اينکه نام هر سه نوع مورد نام برده شده فلفل مي باشد، اما خواص و کاربرد هاي آن ها يکسان نيست و متفاوت با يکديگر هستند.
فلفل سفيد
اين گونه از فلفل، زماني به دست مي آيد که پوست بيروني دانه ها بر اثر تابش نور خورشيد خشک و باز شود. دانه هاي سفيد درون اين پوست ها، فلفل سفيد است. فلفل سفيد، عطر و طعم ماندگاري ندارد و پس از گذشت زمان به سرعت رايحه آن از بين خواهد رفت. به دليل رنگ سفيد اين فلفل، بهتر است در غذاهايي از آن استفاده کنيد که بخواهيد رنگ يک دستي داشته باشند و دانه هاي فلفل در آن مشخص نباشند؛ مانند تهيه سس سفيد و يا پوره سيب زميني.
فلفل سياه
فراوان ترين نوع از فلفل که در دسترس مي باشد، فلفل سياه است. اين فلفل به طور طبيعي از لايه بيروني که توسط تابش نور خورشيد به رنگ سياه در آمده، به دست مي آيد.
عطر آن بسيار بيشتر از فلفل سفيد است. همچنين ترکيب اجزاي درون آن فوايد زيادي براي سلامتي دارد. فلفل سياه مي تواند در مدت زمان طولاني تري تازه بماند، بدون اينکه از خاصيت و عطر و طعم آن کم شود. استفاده از فلفل سياه به جاي سفيد در وعده هاي غذايي، به دليل برتري عطر و ماندگاري بيشتر، رايج تر است.
فلفل قرمز
فرآيند ساخته شدن فلفل قرمز با دو گونه قبلي به کلي متفاوت است. اين فلفل از ماده Capsicum موجود در فلفل هاي چيلي به دست مي آيد.
مواد موجود در فلفل هاي سفيد و سياه از نوع ماده Piperine است. حال آنکه در فلفل قرمز، اين ماده متفاوت بوده و در واقع Capsicum مي باشد.
هر 3 نوع فلفل مي توانند هم در خواص دارويي مفيد باشند و هم در طعم بخشي به غذاها؛ اما فلفل قرمز در بحث آنتي اکسيدان ها و اثرات مفيدي که بر روي سلامت دارد، بسيار قدرتمندتر از ديگر انواع است. همچنين فلفل قرمز بسيار تندتر است و طبيعت گرم آن نيز بيشتر است.
منبع: jamejamonline.ir
-
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲:۳۴:۳۲ PM
-
۶۹۸ بازدید
-
-
چه خبر