آخرین اخبار

6 نشانه که به شما مي گويد اين شغل را نبايد انتخاب کنيد!! کار و زندگي

6 نشانه که به شما مي گويد اين شغل را نبايد انتخاب کنيد!!

  بزرگنمايي:

چه خبر -

بر اساس اعلام پلتفرم کاريابي TalentWorks، تصدي يک شغل به‌ طور متوسط حدود سه ماه به طول مي‌انجامد. اين زماني طولاني براي متمرکز کردن ذهن براي مصاحبه، آماده‌سازي و بهترين تاثيرگذاري براي استخدام است. بنابراين جاي تعجب نيست که بسياري از کساني که به دنبال شغل هستند، نشانه‌هاي خطر را ناديده مي‌گيرند.
به گفته کاريسا ميکلوساک، مدير عامل شرکت پلتفرم اتوماسيون استخدام Tilr، اين مهم است که افراد بدانند اين يک مصاحبه دوطرفه است؛ چرا که اگر اين شغل متناسب آن‌ها باشد برايشان به يک تجربه عالي بدل مي‌شود. اگر شما بدانيد که به دنبال چه چيزي مي‌گرديد، گاهي اوقات نيز سرنخ‌هايي در مورد شغل، فرهنگ شرکت و رهبري وجود دارد.

6 نشانه‌اي که به شما مي‌گويد نبايد يک شغل را قبول کنيدنگرش و ظاهر

شما ممکن است که عصبي باشيد، اما به دور و اطراف خود نگاه کنيد. چيزهايي که مي‌بينيد ممکن است نکات زيادي در مورد شرکت و افراد شاغل در آن به شما بياموزد. به گفته تونيا سالرنو، مديرکل کارکنان WinterWyman، از همان لحظه‌اي که شما پا در شرکت مي‌گذاريد، با پذيرش مواجه مي‌شويد. همان‌طور که در دفتر قدم مي‌زنيد، آيا افراد دوستانه برخورد مي‌کنند؟ آيا سعي در برقراري تعامل با شما دارند؟ آيا به شما خوش‌آمد مي‌گويند؟ آيا تماس چشمي با شما برقرار مي‌کنند؟ افرادي که از کار خود راضي و خوشحال هستند معمولا در مورد افراد جديد و تازه واردها بسيار کنجکاوي مي‌کنند و برخورد دوستانه‌اي نيز با آن‌ها دارند.
همچنين نگاهي به دفتر کار داشته باشيد. اين دفتر لازم نيست که يک دفتر بسيار گران قيمت باشد، اما آيا نشانه‌هايي از غرور در چهره افرادي که در آن محل کار مي‌کنند ديده مي‌شود؟ اين دفتر مرتب يا به هم ريخته است؟ آيا اين محل تميز است؟ آيا افراد تاثيرات شخصي در محل کار دارند؟ تونيا سالرنو در اين باره مي‌گويد: «به عقيده من دفتر مانند خانه دوم است، بنابراين من بايد به محل کار و افرادي که با آن‌ها کار مي‌کنم افتخار کنم.»

عدم آمادگي

وقتي‌ که روي صندلي مصاحبه مي‌نشينيد، آيا اين حس را داريد که آن‌ها مي‌دانند شما چه کسي هستيد؟ آيا شخص مصاحبه‌ کننده رزومه شما را خوانده و با پس زمينه‌هاي شغلي شما آشنايي دارد؟ اگر چنين نيست، آن‌ها احتمالا جستجوي شغلي را به اندازه شما جدي نگرفته‌اند و يا مي‌تواند نشانه‌اي از اين باشد که شرکت درآمد بالايي دارد و روي جايگزيني افراد زمان زيادي را صرف نمي‌کند. مصاحبه‌کننده بايد کاملا با شغلي که شما براي آن درخواست مصاحبه داده‌ايد آشنا باشد و حداقل پس زمينه‌هاي شغلي شما را بداند.

سوالات فرضي و موقعيتي

به گفته کاريسا ميکلوساک، يکي از بهترين ترفندهاي مصاحبه او، گوش کردن به سوالات فرضي و موقعيتي است. اگر يک کارفرما بپرسد: «شما در چنين شرايطي چه واکنشي از خود نشان مي‌دهيد؟» شما بايد به اين سوال خوب گوش کنيد. زيرا که هدف مصاحبه‌کننده از پرسيدن اين سوال اين است که شما به‌احتمال‌زياد در موقعيتي مشابه و يا نوع خاصي از موقعيت که مي‌تواند موازي بين مسئله و وضعيت باشد قرار خواهيد گرفت.
بنابراين اگر مصاحبه‌کننده از شما بپرسد که در ‌يک موقعيت پر هرج‌ و مرج و چه واکنشي از خود نشان مي‌دهيد، اين سوال ممکن است آزموني براي سنجش اين موضوع باشد که شما چگونه نابساماني‌ها را کنترل مي‌کنيد. اما ممکن است هدف ديگري در پشت اين سوال نهفته باشد و آن اين است که مصاحبه‌کننده مي‌خواهد بداند که آيا شما توانايي مديريت کردن نحوه عملکرد سازمان را داريد يا خير.

يک جستجو براي تغيير زيرکانه

به گفته، سارا کانورز، مديرکل کارکنان و رهبر تيم WinterWyman، اگر مصاحبه‌ کننده از شما در مورد چگونگي آماده‌سازي شرکت براي تغيير و يا تغييرات مورد نياز سوالي پرسيد، شما نيز در پاسخ بايد سوالاتي را بپرسيد. شما بايد اطلاعات بيشتري در مورد مواردي که نياز به تغيير دارند، مدت زمان تغيير و از همه مهم‌تر، ميزان آمادگي سازمان براي اين تغيير به دست آوريد.
سارا کانورز در اين باره مي‌گويد: «من کانديداهايي را ديده‌ام که واقعا مي‌خواستند روي تغيير در شرکت تاثيرگذار باشند، تا بعدها متوجه شوند که تيم مديريتي براي تغيير آماده نيست. بنابراين مطمئن شويد که صحبت‌هاي آن‌ها پوچ نيست و آن‌ها واقعا مي‌خواهند که به شما در ايجاد تغيير کمک کنند». گاهي اوقات نيز شرکت ممکن است که مسئوليت تغيير را بر عهده شخص بگذارد، ولي منابع لازم براي موفقيت را در اختيارش قرار ندهد.

سوالات نامناسب

بر اساس قانون، شخص مصاحبه‌ کننده نمي‌تواند بسياري از سوالات را در مصاحبه بپرسد. بر اساس مطالعه صورت گرفته در سال 2017 توسط پايگاه اسوشيتد پرس و CNBC، 51 درصد از کساني که حداقل در يک مصاحبه شغلي شرکت داشته‌اند اعلام کردند که سوالات نامناسب و يا شخصي از آن‌ها پرسيده شده است. سوالاتي در مورد وضعيت زناشويي، مسائل پزشکي و ناتواني‌هاي جسمي در صدر اين ليست قرار دارند. اگر شخص مصاحبه‌کننده از قوانين مصاحبه اطلاع نداشته باشد، اين نشانه‌اي از اين است که آن‌ها در ساير بخش‌ها نيز دچار اختلال هستند.
کاريسا ميکلوساک در اين زمينه مي‌گويد: «اگر افراد در مورد تعداد فرزندان از شما سوال مي‌پرسند، اين مي‌تواند يک نشانه فرهنگي واقعي باشد. يا اين محيط کار بسيار فضايي دوستانه دارد يا آن‌ها مي‌خواهند 100 درصد بار مسئوليت را روي دوش شما قرار دهند و نگران فرزندان شما هستند.»

سوالات راحتي

اگر مصاحبه‌ کننده در مورد سطح راحتي شما با فاکتورهاي خاص سوال پرسيد، اين مي‌تواند براي شما يک زنگ خطر باشد. اگر سوالاتي نظير «فکر مي‌کني اينجا راحت‌تر باشي چون...» مطرح شد و پاسخ چون مواردي مانند «بيشتر افراد حاضر در اينجا از من جوان‌تر هستند» يا «تيم فروش بسيار مردانه است» بود، بايد بدانيد که چيزي در حال رخ دادن است. به دنبال اين نکته باشيد که مصاحبه‌کننده سعي دارد چه چيزهايي را در مورد فرهنگ شرکت به شما بفهماند. چنين سوالاتي ممکن است نمايانگر نقص، عدم تنوع و يا مشکلاتي باشد که در گذشته ايجاد شده است.
با در نظر داشتن اين موارد، مي‌توانيد تمرکز خود را روي پيدا کردن شغلي قرار دهيد که کاملا با معيارهاي شما متناسب بوده و خالي از هرگونه شگفتي‌هاي ناخوشايند باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 10 قدم براي انتخاب شغل!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 12 شغلي که مي توانيد در خانه انجام دهيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چند نکته براي پيدا کردن شغل مورد علاقه تان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شغل مورد علاقه ام را چجوري پيدا و انتخاب کنم؟


منبع : زندگي ايده آل



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

راههاي صرفه جويي در مصرف آب

روش هايي جالب براي صرفه جويي در مصرف برق

چگونه با جيب خالي سفر کنيم؟

خريدي راحت با فرزندان براي نوروز با نکات زير

ثروتمندها چگونه پس انداز مي کنند؟

چگونه در بحران هاي مالي سرپا بمانيم؟

چگونه به روش هاي ايراني پولدار شويم؟

چگونه در تابستان صرفه جويي کنيم؟

افراد موفق اين اشتباهات را در مورد پولشان انجام نمي دهند

چگونه در زندگي هاي امروزي صرفه جويي کنيم؟

هوشمندانه خرج کردن را ياد بگيريد

مشکلات مالي با همسرمان را چگونه حل کنيم؟

رمزهاي تجارت و کسب و کار در اينستاگرام

براي ثروتمند شدن آب بنوشيد!

با گراني هاي امروزي چگونه به موفقيت مالي برسيم؟

ثروتمند شدن به روش فاطمه دانشور

از خريد اين وسايل ارزان قيمت خودداري کنيد

به عنوان خانم خانه چگونه هزينه هاي زندگي را مديريت کنم؟

در زندگي هاي پرخرج امروزي چگونه پس انداز کنيم؟

چگونه يک کدبانوي مقتصد باشم؟

سرپا ماندن در بحران هاي مالي چگونه ممکن مي شود؟

پولدار شدن اين بار به روش بيل گيتس

با خواندن تاريخ انقضاي محصولات صرفه جويي کنيد

چگونه آخر ماه کفگيرمان به ته ديگ نخورد؟!!

بهترين روش پس انداز کردن، پس انداز با قلک هاي شيشه اي است!!

در بازار کسادي خانه، چگونه خانه مان را به قيمت بفروشيم؟

دانشجويان مراقب اين اشتباهات مالي باشيد!!!

از همين حالا آينده نگري را به کودک تان بياموزيد!!

اشتباهات مالي که نمي گذارد پس انداز کنيد!!

اعتياد به خريد را با اين ترفندها از سرتان بياندازيد!!

درست خرج کردن را ياد بگيريد!!!

قبل از سي سالگي اين 6 نکته را بايد بدانيد!!

براي پولدار شدن فقط کافي است اينگونه فکر کنيد!!!

نکته هاي امنيتي مهمي که در خريدهاي اينترنتي بايد بدانيد!!

7 راه ارزان براي خانه دار شدن

چگونه يک مونوپاد خوب و کاربردي بخريم؟

اگر موبايل تان خيس شد با اين روش دوباره آن را روشن کنيد

وضع مالي تان را با چند توصيه ساده بهتر کنيد

فوت و فن پس انداز کردن با حقوق کارمندي!!

11 راه صرفه جويي در هزينه هاي زندگي

6 نکته مهم براي خريداران طلا

با عادت هاي مالي جالب زنان موفق آشنا شويد

براي نوروز امسال چگونه خريد کنيم؟

پس انداز کردن پول در نوروز

11 نکته مالي مهم براي دهه 30 سالگي

چند نکته مهم در نوشتن سفته که بايد بدانيد

سه روش خريد خانه براي زوج هاي جوان!

چقدر به کودکم پول توجيبي بدهم؟

خريد تلويزيون با 3 قانون طلايي!!

حقوق ماهيانه ام را چگونه مديريت کنم؟