بزرگنمايي:
چه خبر - اين مواد غذايي را مي توانيد فريز کنيدسفيده تخم مرغ
سفيده تخم مرغ، يکي از مواد غذايي مهمي است که کاربردهاي زيادي در تهيه خوراکيها و غذاهاي مختلف دارد. خوشبختانه، شما ميتوانيد سفيده تخم مرغ را تا حدود 12 ماه درون فريزر نگهداري کنيد، بدون اينکه هيچ مشکلي براي آن بهوجود بيايد. کارشناسان ميگويند که اگر سفيده تخممرغ را قبل از پختن به مدت يک شب درون فريزر نگه داريد، کيفيت اين ماده هنگام پختوپز افزايش مييابد.
کره
کره، يکي از محصولات لبني ثابت در بسياري از خانهها است که ميتوان درون فريزر قرارش داد. اين کار خصوصا براي افرادي اهميت دارد که بعيد است از کره تا پايان تاريخ انقضايش استفاده کنند. بستهبندي کارخانهاي کره قاعدتا بايد از کره درون آن محافظت کند، اما شما ميتوانيد کره را درون کيپزيپهاي مخصوص فريزر بريزيد تا مانع از بو يا طعم گرفتن کره شويد.
نان
کربوهيدراتها، ديگر مواد غذايياي هستند که بهخوبي در سرما دوام ميآورند. نان ساندويچي خردشده ميتواند حدود 3 ماه در فريزر باقي بماند، درحالي که باگتهاي کامل تا حدود 1 ماه در فريزر دوام دارند. در ضمن، پيش از گرم کردن دوباره اين نانها روي اجاق گاز يا درون فِر، مقدار خيلي کمي آب روي آنها بپاشيد.
چيپس سيب زميني
يکي از خوراکيهايي که به خوبي در فريزر دوام دارد، چيپس سيبزميني است. فريز کردن چيپس سيبزميني نهتنها تاريخ انقضاي اين خوراکي را حدود 2 برابر افزايش ميدهد، بلکه ميتواند حالت ترد و شکننده آن را هم بيشتر کند. فقط پيش از فريز کردن اين خوراکي، بايد هواي داخل بستهبندي يا کيسه آن را کاملا خالي کنيد.
آووکادو
آووکادو در گروه مواد غذايي گرانقيمت قرار دارد و بسياري از افراد نميتوانند در يک وعده، تمام يک آووکادو را مصرف کنند. با اينحال، شما ميتوانيد باقيمانده آووکادو را در فريزر نگهداري کنيد. براي اين کار بايد آووکادو را از وسط نصف کنيد، پوست آن را سريعا بگيريد و بلافاصله درون کيپزيپ بگذاريد تا بهخوبي در فريزر نگهداري شود.
ذرت کامل
ذرت کامل، يکي از خوراکيهاي محبوب در فصلهاي بهار و تابستان است. اگر در فصلهاي ديگر نيز به خوردن ذرت کامل علاقه داريد، ميتوانيد اين خوراکي جذاب را تا حدود يک سال درون فريزر نگهداري کنيد. توجه داشته باشيد که ذرت بايد بهصورت کامل همراه با برگها و ريشههاي ابريشممانندش درون فريزر قرار بگيرد.
گياهان و سبزيها
بعضي از علاقهمندان به گياهان و سبزيها، اين مواد غذايي را به صورت کاملا خشک نگهداري ميکنند تا هميشه قابل مصرف باشند، اما اين روش ميتواند طعم و عطر گياهان و سبزيها را از بين ببرد. با اينحال، گياهاني مانند ريحان، پونه، جعفري، آويشن و نعناع، بهخوبي در فريزر باقي ميمانند. براي اين کار بايد سبزيها را خرد کنيد، درون قالبهاي يخ فريزر بريزيد و براي فريز شدن هم مقداري آب و روغن زيتون به آنها اضافه کنيد. پس از يخ زدن هم سيني مخصوص را درون کيسه فريزر بگذاريد. با اين ترفند، شما ميتوانيد سبزيها را در صورت نياز مانند قالب يخ بيرون بياوريد و به خورش، سوپ و... اضافه کنيد.
مغزهاي خام
فريز کردن مغزهاي خام به حفظ چربيهاي طبيعي درونشان کمک ميکند. البته اين کار بايد با استفاده از ظرفهاي مخصوصي که مانع از رسوخ هوا ميشوند، انجام بگيرد. در اين صورت، مغزهاي خام دورن فريزر تا 8 ماه دوام ميآورند.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : در فريز کردن مواد غذايي مراقب اين اشتباهات باشيد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : روش صحيح فريز کردن مواد غذايي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خوراکي هاي فريزر دوست و فريزر گريز را بشناسيد
منبع : salamatism.com