باهنر: تشري که آقا به او زدند به من مي زدند آرزو مي کردم که زنده نباشم.
سياسي
بزرگنمايي:
چه خبر - صحبت هاي محمدرضا باهنر در نشست انجمن اسلامي مهندسين خراسان رضوي در مشهد
محمدرضا باهنر رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري، هشدار داد: برخي از مقامات سابق کشور براي راه انداختن فتنه اي ديگر تلاش مي کنند.
محمدرضا باهنر در نشست انجمن اسلامي مهندسين خراسان رضوي در مشهد، بدون نام بردن از فردي، با اشاره به سخنان ديروز رهبري، گفت: آقايي که علم و کتل به راه انداخته و هر روز اينجا و آنجا اعلام مي کند که بايد با قوه قضائيه اين کار را و با فلاني بايد آن کار کرد، دنبال فتنه است.
متوجه شديد که حضرت آقا روي صحبتشان متوجه چه کسي بود که فرمودند آقا 10 سال همه کاره مملکت بوده و حالا اپوزيسيون نظام شده است.
500 تا 600 ميليارد دلار ظرف آن هشت سال نفت فروختيم، حالا يک يارانه اي هم برقرار و مسکن مهري هم ساخته شد، اما امروز حقوق کارکنانمان را نمي توانيم بدهيم.
در آن هشت سال وزارت نفتي که با 80 هزار نفر مي تواند اداره شود، به يکباره 100 هزار نيروي جديد استخدام کرد و قس علي هذا، اما حالا آقا اپوزيسيون نظام شده است.
اگر روزي يک صدم تشري که حضرت آقا به اين آقا زدند خداي نکرده به من مي زدند آرزو مي کردم که اصلا زنده نباشم.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين، با اشاره به نزديکي سالگرد حماسه 9 ديماه، گفت: 13 ميليون نفري که به نامزد رقيب رئيس جمهوري آن زمان راي دادند، فتنه گر نبودند و بسياري از آنها امام، انقلاب و رهبري را قبول داشته و دارند.
سران فتنه همان 2 نفر هستند و نبايد تکثير شوند و من رئيس دولت اصلاحات را جزو سران فتنه نمي دانم، اما وي قصور و تقصيرهاي زيادي داشت که اگر بخواهد به نظام برگردد، که مي تواند برگردد، بايد اين قصور و تقصيرها را جبران کند.
وي با اشاره به نزديک شدن 40 سالگي نظام جمهوري اسلامي ايران، گفت: به غير از بني صدر و شهيد رجايي، که دوران رياست جمهوري اش بسيار کوتاه بود، همه روساي جمهور، کارهاي مثبت و نيز اشتباه انجام داده اند، که بايد عالمانه تحليل شود و از فعاليتهاي آنها فرشته و ديو در نياورد.
در تمامي اين دوران شاخصهاي توسعه انساني از جمله سطح آموزش و بهداشت با سرعت بسيار قابل ملاحظه اي بهبود يافته است، به گونه اي که هم اکنون رتبه سوم يا چهارم آسيا را در اين زمينه در اختيار داريم.
يکي از اشکالات اساسي در اين 40 سال آن است که غير از نظام سياسي و امنيتي که به شکل مطلوب و قابل قبولي در کشور ساخته شده، نظامهاي اداري، بودجه ريزي، بانکداري و بازنشستگي، شکل مطلوبي ندارند و دچار بحران و يا حتي بن بست شده اند.
اين فعال سياسي اصولگرا، افزود: براي حل اين مشکلات و نظامهاي به بن بست رسيده، به انقلابي اساسي و عظيم نياز است و يقينا حل اين مشکلات از عهده يک دولت خارج است.
منبع: irna.ir
-
پنجشنبه ۷ دي ۱۳۹۶ - ۱:۲۱:۵۴ PM
-
۴۱۶ بازدید
-
-
چه خبر