استاندار چهارمحال و بختياري: حضور مردم در انتخابات يک حماسه بود
انتخابات
بزرگنمايي:
چه خبر - به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور؛ قاسم سليماني دشتکي در پاسخ به اين سوال ايرنا که مشارکت مردم استان در انتخابات چگونه بود؟ افزود: حضور پرشور مردم اين استان در انتخابات رئيس جمهوري و شوراي اسلامي شهر و روستا 77.8 درصد بود، با اين حال تعدادي از مردم به دليل اينکه در روز انتخابات تا ساعت 12 شب پشت درب هاي شعب اخذ راي جا ماندند، نتوانستند راي خود را به صندوق بيندازند.
وي افزود: مشارکت مردم اين استان در انتخابات 29 ارديبهشت ماه بي نظير بود، بگونه اي که در طول دوره هاي مختلف تا اين اندازه در استان مشارکت مردم در انتخابات به جز انتخابات راي به نظام جمهوري اسلامي (فروردين 58) گسترده نبود.
استاندار چهارمحال و بختياري در پاسخ به اين سوال که روند اجراي انتخابات در استان چگونه بوده است؟ افزود: پس از اعلام آغاز روند انتخابات از سوي وزارت کشور اين روند در چهارمحال و بختياري از سه تا چهار ماه پيش به شدت پيگيري شد و تهميدات لازم براي حضور حداکثري مردم در انتخابات فراهم شد.
به گفته وي، در اين مدت کلاس ها و دوره هاي توجيهي در 2 بعد انتخابات رئيس جمهوري و شوراي اسلامي شهر و روستا در شهرستان هاي 9 گانه استان برگزار شد.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: براي انتخابات معتمدين نيز سعي شد از همه اقشار مردم استفاده شود که امين مردم بودند و پس از تاييد هيات هاي نظارت، معتمدين انتخابات رئيس جمهوري از بين يک ليست 30 نفره با حضور خود معتمدان انتخاب شد.
سليماني دشتکي گفت: در انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا که نظارت برعهده مجلس شوراي اسلامي بود، هماهنگي خوبي بين نيروهاي اجرايي و نظارتي ايجاد شد.
استاندار چهارمحال و بختياري تصريح کرد: در اين زمينه نشست هاي متعددي با هيات هاي نظارت شوراي نگهبان و هيات هاي نظارت شوراهاي انتخابات شهر و روستا در استان برگزار شد.
سليماني گفت: در نهايت مقدمات اجرايي دوازدهمين دوره انتخابات رئيس جمهوري و پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر و روستا در استان به نحو احسن فراهم شد.
وي افزود: در اين مسير همراهي و همدلي بي نظيري بين عوامل اجرايي و نظارت در استان براي برگزاري انتخابات ايجاد شد.
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: در مرحله دوم که تبليغات نامزدها بود نيز نظارت دقيقي صورت گرفت.
به گفته وي، در تبليغات انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا بدليل منطقه اي بودن و مسائل قوميتي و فاميلي، خويشاوندسالاري بر آن حاکم بود و شور و ذوق فراواني در اين زمينه در استان به وجود آمد.
سليماني دشتکي تاکيد کرد: از سوي ديگر انتخابات رئيس جمهوري در اين استان با شور و شعف بالايي دنبال شد که طرفداران دو نامزد اصلي توانستند جلب نظر کنند و مردم را به پاي صندوق هاي راي بياورند.
استاندار چهارمحال و بختياري در پاسخ به اين سوال که ابهامات و شبهات مطرح شده در استان چگونه بوده است؟ افزود: در اين دوره از انتخابات، ابهام و شبهه خاصي به وجود نيامد.
به گفته وي، اعضاي هيات نظارت بر انتخابات رئيس جمهوري درباره انتخابات لردگان سوالاتي داشتند که نمايندگان و بازرساني از هيات نظارت به لردگان اعزام شدند.
وي افزود: براساس گزارش فرماندار و هيات اجرايي، در حدود 93 صندوق اخذ راي از سوي ناظران بازبيني شد و مطلبي که بخواهد انتخابات را خدشه دار کند، بعيد است در آن باشد و نمي دانم بررسي هيات نظارت به کجا رسيده است.
به گزارش ايرنا، در دوازدهمين دوره انتخابات رئيس جمهوري در چهارمحال و بختياري، حسن روحاني 54.2 درصد از آراي صحيح اين استان را از آنِ خود کرد.
از مجموع 518 هزار و 234 راي ماخوذه استان، 503 هزار و 660 راي صحيح و 14 هزار و 574 راي باطله بوده است.
از مجموع آراي اخذ شده در استان، حسن روحاني با 272 هزار و 917 راي، سيد ابراهيم رئيسي 222 هزار و 313 راي، سيد مصطفي آقاميرسليم 6 هزار و 120 راي و سيد مصطفي هاشمي طبا 2 هزار و 310 راي را از آن خود کردند.
بيشتر
-
سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۲:۳۴:۴۷ PM
-
۸۵۳ بازدید
-
-
چه خبر