واکنش ستاد مبارزه با مواد مخدر به اظهارات يکي از نامزدهاي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري
انتخابات
بزرگنمايي:
چه خبر - به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر پرويز افشار در اين رابطه گفت: يکي از نامزدهاي محترم رياست جمهوري در برنامه تبليغاتي خود در شبکه اول سيماي جمهوري اسلامي ايران، بر عدم حضور رييس جمهور در پارهاي از جلسات شوراها و ستادها از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره داشت که لازم ميدانم توضيحاتي را ارائه کنم.
وي افزود: به استناد تبصره يک ذيل ماده 33 قانون مبارزه با مواد مخدر، رئيس جمهور ميتواند براي اداره جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر فردي را به عنوان نماينده از جانب خود انتخاب نمايد. دکتر روحاني رييس جمهور نيز به استناد اين ماده قانوني، وزير کشور را به عنوان دبيرکل ستاد و نماينده قانوني خويش منصوب نمود که از بدو انتصاب دکتر رحمانيفضلي خوشبختانه شاهد حضور مستمر، هدفمند و موثر ايشان در جلسات اين ستاد بوديم به نحوي که شاهد رکوردي جديد از اين مديريت در ستاد مبارزه با مواد مخدر هستيم.
سخنگوي ستاد در ادامه ضمن احترام به همه نامزدهاي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و تشکر از زحمات دبيران کل سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر بيان داشت: در اين دوره در عرصه مبارزه با مواد مخدر در اکثريت قريب به اتفاق شاخصهاي عملکردي نسبت به سنوات گذشته، رشد و جهش قابل توجهي وجود داشته است.
افشار ادامه داد: با انتصاب دکتر رحماني فضلي به عنوان دبيرکل اين ستاد، طي 4 سال اخير شاهد رويکرد کاملا علمي در حوزه اعتياد و مبارزه با آن بودهايم که توانسته است دستاوردهاي بزرگي را به دنبال داشته باشد که در نوع خود و در مقايسه با سنوات گذشته به لحاظ کمي و کيفي کارنامه درخشان، بينظير و بيبديلي است.
وي افزود: رويکرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر توانسته به عنوان دغدغهي ساختار حاکميتي از سطح ملي (وزارتخانهها)، منطقهاي (استانداران) و محلي (فرمانداران) اثرات مثبت و قابل توجهي را به دنبال داشته باشد و به عنوان اولويت نخست حاکميت در ميان آسيب هاي اجتماعي قرار گيرد و خوشبختانه اين رويکرد که منشاء علمي هم دارد، به تاييد سازمان ملل رسيده و به عنوان يک الگو در بين کشورهاي منطقه مطرح است.
سخنگوي ستاد گفت: در نشست شوراي اجتماعي کشور که سال گذشته با حضور سران سه قوه و کارگزاران نظام در ارتباط با آسيبهاي اجتماعي در محضر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) برگزار شد، معظم له پس از شنيدن گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع بندي صورت گرفته از وضعيت پيشرفت در کارها ابراز خرسندي نمودند.
افشار افزود: از طرفي با هماهنگي و پيگيريهاي کم سابقهاي که توسط وزير کشور و دبيرکل ستاد در دوره يازدهم رياست جمهوري انجام شده است، همکاري، هماهنگي و همصدايي بين اعضا و دستگاههاي عضو ستاد بسيار مطلوب و مثال زدني است به گونهاي که در همکاري با هيچکدام از قوا از جمله قوه قضائيه و نهاد قانونگذار مانعي ديده نميشود.
وي تصريح کرد: نمونه بارز اين هماهنگي در طرح نوروزي ساماندهي معتادان متجاهر در سطح کشور بود که از اسفند سال گذشته با نهايت همکاري همه دستگاههاي ذيربط آغاز و اجرايي شد، به گونهاي که شاهد اقدام فوقالعادهاي در حوزه اعتياد و مبارزه با آن بوديم.
اين مقام مسئول در ستاد بيان داشت: در طول 4 سال اخير، بيش از 21 هزار جلسه، کميته، نشست، همايش، کنگره، کارزار فرهنگي و ساير فعاليتهاي مرتبط در عرصه مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور برگزار شده که در نوع خود نيز کمنظير است.
افشار ادامه داد: امروز استانداران، فرمانداران و دهياران براساس رويکرد جديد ستاد مبارزه با مواد مخدر در خط مقدم مبارزه با اعتياد ميباشند که در سنوات گذشته با چنين حجم و گسترهاي مسبوق به سابقه نبوده است.
وي در ادامه به توفيقات نظام جمهوري اسلامي ايران در عرصه مبارزه با مواد مخدر در دوره يازدهم رياست جمهوري اشاره کرد و افزود: ايجاد دغدغه و حساسيت آحاد جامعه نسبت به مواد مخدر و پيامدهاي ناشي از آن با رويکرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر، تمرکز بر شرق و حاشيه شرق به منظور جلوگيري از ورود مواد مخدر به داخل کشور و ناامن کردن مسير ترانزيت قاچاق مواد مخدر براي قاچاقچيان و سوداگران مرگ، کشفيات 70 درصدي مواد مخدر، افزايش 40 درصدي خدمات پيشگيرانه و استفاده از ظرفيت مردم در قالب تشکلها و ظرفيتهاي مردمي با فعاليت 2365 سازمان غير دولتي در سطح کشور که در سطوح منطقهاي، محلي و ملي با اين ستاد همکاري ميکنند، از اهم اين توفيقات ميباشند.
افشار افزود: به عنوان مثال در راستاي کار اقدام و عمل ظرفيت 400 نفره نگهداري از معتادان متجاهر در کلان شهر تهران در آغاز فعاليت دولت يازدهم امروزه به حدود 10 هزار نفر رسيده است، همچنين راهاندازي بزرگترين شبکه درمان اعتياد در دنيا به ظرفيت 8500 مرکز سرپايي، بستري و اقامتي که سالانه 800 هزار نفر را تحت پوشش خدمات درماني قرار ميدهند از ديگر توفيقات نظام جمهوري اسلامي ايران طي 4 سال اخير در عرصه مبارزه با مواد مخدر محسوب ميشوند.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد که همه نامزدهاي رياست جمهوري در مناظرهها و برنامههاي تبليغاتي خود نسبت به عملکرد نظام در عرصه مبارزه با مواد مخدر قضاوت منصفانهاي داشته باشند.
-
سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲:۱۷:۵۳ PM
-
۵۳۶ بازدید
-
-
چه خبر