شهروندان براي شوراها به جاي اشخاص، به برنامهها راي بدهند
انتخابات
بزرگنمايي:
چه خبر -
وحيد شريفي در گفتوگو با ايسنا با بيان اينکه نمايندگان منتخب مردم در جايگاه شوراي شهر بايد از لحاظ فني و علمي کارايي لازم را داشته باشند، گفت: ابتدا نمايندگان مردم در شوراها بايد از تخصص لازم در امور شهري و حوزههاي اجتماعي، فرهنگي، عمراني و اجرايي که مربوط به حيطه وظايف و تصميم گيري آنها ميشود مطلع باشند. در درجه دوم بايد کساني انتخاب شوند که از خود مردم و از مشکلات مطلع باشند و مهمتر از همه براي مشکلات راه چاره در نظر داشته باشند.
وي ادامه داد: مطلع بودن از مشکلات بدون دانستن راه حل هيچ نفعي براي مردم ندارد و به طور کلي بايد گفت افرادي که منتخب ميشوند بايد يک برنامه مدون و آشکار داشته باشند تا پس از اتمام دوره نمايندگي بتوان آنها را مورد قضاوت قرار داد تا در آينده مردم به سمتي حرکت کنند که در انتخاباتها به جاي اشخاص به برنامهها و راهبردها راي بدهند.
اين فعال دانشجويي علاوه بر تخصص در حوزههاي عمراني و شهرسازي آشنايي با حوزه هاي جامعه شناسي و نيز فرهنگي را از مهم ترين حوزههايي دانست که لازم است نمايندگان شوراهاي شهر با آنها آشنا باشند.
وي گفت: همانطور که ميدانيد هدف از تشکيل شوراهاي شهر دخالت دادن مردم در مديريت شهر ها از سطوح خرد تا کلان است و اين خود نمونه اي بارز از وجود دموکراسي در کشور است و اينکه حاکميت قائل به آراي مردمي است.همچنين شوراي شهر ميتواند نقشي مهم در اداره ي امور شهر داشته باشد که مردم با انتخاب هاي صحيح ميتوانند شهري با سطح رفاه بالا و با محيط فرهنگي و اجتماعي رو به رشد را بدست آورند و يا مي توانند با انتخاب هايي نادرست محيطي مملو از نااميدي و سوء مديريت ها و عاري از پيشرفت را براي خود رقم بزنند.آنچه مهم است اين است که مردم جايگاه رفيع شوراي اسلامي سهر و روستا را درک کنند و با انتخابي از روي آگاهي شهر خودرا تبديل به محيطي امن و پرنشاط کنند.
انتهاي پيام
-
يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲:۱۱:۲۳ PM
-
۵۱۹ بازدید
-
-
چه خبر