قارچ جاودانگي باعث افزايش طول عمر مي شود!
چه خبر ... ؟
بزرگنمايي:
چه خبر - قارچ جاودانگي چيست و چه خواصي دارد؟
قارچ جاودانگي که در چين لينگ زي، در ژاپن، ريشي و در کره، يونگ زهي نام دارد به گروهي از قارچها گفته ميشود که باعث در هم شکستن چوب ميشود و در طبيعت روي برخي گونههاي درختي پوسيدگيهاي سفيدرنگ ايجاد ميکند.
نوع بشر از قارچ گانودرما (Ganoderma) براي درمان انواع مختلف بيماريها از آنفولانزا گرفته تا سرطان استفاده ميکند. برخي اين قارچ را براي خاصيت ضد التهابي آن مصرف ميکنند. قارچ جاودانگي در رده اَبَرغذاها دستهبندي ميشود و کشف خاصيت درماني آن به يکصد سال پيش از ميلاد مسيح بر ميگردد.
قارچ گانودرما يا قارچ ريشي در حال حاضر نيز در طب سنتي چيني مصرف دارويي دارد. چينيها معتقدند که اين قارچ نماد زندگي شاد، شانس، سلامتي و طول عمر و حتي جاودانگي است.
در طب سنتي از اين قارچ براي درمان بي خوابي، تنگي نفس، تقويت حافظه، بيماريهاي کليه و کبد، ورم مفاصل، آسم استفاده ميشود.
مطالعات علمي در رابطه با خواص اين قارچ نشان ميدهند که براي تقويت سيستم ايمني بدن افرادي که داراي بيماري هستند بسيار مفيد است. البته در بدن افرادي که سالم هستند تاثيري ندارد.
شايد برايتان جالب باشد بدانيد تجارت قارچ گانودرما يا قارچ ريشي داراي بازار جهاني حدود 2٫16 ميليارد دلار است؛ يعني چيزي حدود 2 درصد از ميزان کل فروش مواد غذايي در سراسر جهان.
اخيرا دانشمندان محصولات قارچ جاودانگي 20 کارخانه را که شامل قرص، کپسول، چاي و ديگر محصولات مصرفي آن هستند را به همراه 17 کيت پرورش اين قارچ مورد آزمايش و بررسي قرار دادهاند. بدنبال اين بررسيها متوجه شدهاند که هيچکدام از اين محصولات تجاري خالص نيستند و گونههاي ديگري از قارچها در توليد و تهيه آنها استفاده شده است.
تنها يکي از کيتهاي پرورش قارچ گانودرما حاوي G. lucidum خالص بود و 86 درصد بقيه محصولات شامل نوعي ديگري از قارچ گانودرما به نام G. lingzhi بودند.
اين قارچ بو و طعم دلپذيري ندارد و خام آن قابل خورده شدن نيست. در کشورهاي مختلف به غير از چين ژاپن و کره اين قارچ به صورت ترکيب با خوردنيها يا دميهاي مختلف به خصوص قهوه است.
تحقيقات اوليه نشان مي دهد که مصرف عصاره قارچ ريشي روزانه به مدت 12 ماه باعث کاهش تعداد تومور در افراد مبتلا به آدنوم هاي کولورکتال مي شود. همچنين در مقاله اي که توسط موسسه کاکرين منتشرشده و حاصل تحقيق متخصصاني از دانشگاه ليورپول بر روي خواص درماني اين قارچ بوده، تاثيرات مثبتي در اثر استفاده از اين قارچ به صورت جانبي براي کمک به روشهاي معمول درمان سرطان ديده شدهاست.
برخي تحقيقات علمي نيز ثابت کردهاند، مصرف يک محصول خاص قارچ ريشي (گانوپُلي) روزانه به مدت 12 هفته باعث کاهش ميزان هموگلوبين ميشود، اما ميزان قند خون افراد مبتلا به ديابت نوع 2 را کاهش نميدهد.
در آخر هم بد نيست بدانيد ريشي به صورت تازه يا به شکل خشک براي استفاده در غذا و همچنين به شکل کپسول، قرص يا عصاره موجود است. ميزان مصرف درماني قارچ گانودرما براي حفظ سلامتي و پيشگيري از بروز مشکل 2٫5 گرم در روز است که در 4 وعده و با شکم خالي مصرف مي شود.
منبع: rooziato.com
-
چهارشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱:۳۵:۲۳ PM
-
۱۰۷۶ بازدید
-
-
چه خبر