ايده اي زيبا براي تزئين خرما سفره آرايي بزرگنمايي: مواد لازم :خرما : يک بستهگردو : به مقدار لازممواد لازم جهت خمير :شير : 1 ليوانتخم مرغ : 1 عددروغن مايع :1/4 ( يک چهارم ) پيمانهنمک : 1/8 قاشق چايخوريرنگ يا زعفران دم کرده : در صورت دلخواهآرد : به ميزاني که خمير به دست نچسبدشربت بار : اين شربت استفاده هاي مختلفي داره از جمله : مرطوب کردن کيک اسفنجي ، تهيه زولبيا ، باميه ، گوش فيل ، گز و آبنبات و ... که براي هر کدوم از اين موارد ، شربت بار غلظت هاي متفاوتي داره . اين شربت از آب، گلاب، آبليمو، شکر و زعفران دم کرده درست مي شود.مرواريد خوراکي : جهت تهيه انواع مرواريدها و اکليل هاي خوراکي اينجا کليک کنيد )طرز تهيه :ابتدا هسته خرما رو بگيريد طوريکه خرما آسيب نبيند .سپس داخل اون گردو قرار بدين . خرما براي مرحله تزيين آماده هست .شير ، تخم مرغ ، روغن مايع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنيد .کم کم آرد اضافه کنيد و مايه را مخلوط کنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست آيد طوري که خمير به دست نچسبد ( اضافه کردن بيش از حد آرد بافت لطيف خمير رو از بين مي بره ) .نکته : اين خمير نياز به استراحت و ورز دادن ندارد .روي سطح کار آرد بپاشيد بعد خمير رو با وردنه باز کنيد .خمير رو با ضخامت نيم سانتيمتر برش بدين . بعد با توجه به قطر خرما خمير رو ببريد .سپس به اين صورت دور خرما بپيچيد .با قالب گل ميناي کوچک روي خمير قالب مي زنيم .بعد به اين صورت از قالب جدا کرده و روي خرما قرار مي دهيم ( اگه خمير اين گلها رو رنگي کنيد خيلي بهتره.همه خرماها رو درون سيني مي چينيم و سپس داخل فر مي ذاريم . 180 درجه سانتيگراد بمدت 12-10 دقيقه .بلافاصله بعد از پخت طوريکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت 4 - 3 دقيقه قرار مي ديم .و بعد روي صافي مي ذاريم تا شربت اضافي اون خارج بشه ( البته خيلي شربت جذب نمي کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل مي کنيم و روي هر کدوم از اونا يه دونه مرواريد خوراکي قرار مي ديم .براي قشنگ تر شدن خرماها مي تونيد روش اکليل خوراکي هم بپاشيد .اينهم از خرماهاي خوشگل ما :www.منبع : baharsite.comمطالب پيشنهادي :حلواي خرماچرا خرما مي خوريم؟طرز تهيه ترحلوا مخصوص افطاربا خرما و گردو کيک شکلاتي رژيمي درست کنيدخرما و عسل يا زولبيا و باميه ؟! ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۸:۲۷ ب.ظ ۳۲۲۶ بازدید چه خبر