بزرگنمايي:
چه خبر - ويدا جوان از تجربه حضور در سريال ماه و پلنگ گفت
ويدا جوان جزو بازيگراني است در سريال «پژمان» به مردم معرفي شد و توانست جايي ميان مردم پيدا کند و در ادامه با بازي در سريال ديگر راه خود را در عرصه بازيگري يافت اما حالا در نقش کتايون در سريال «ماه و پلنگ» بازي متفاوتي را تجربه مي کند.
حضور شما در «ماه و پلنگ» بعد از سريال «شمعدوني» چگونه شکل گرفت؟
برايم مهم بود بعد از «شمعدوني» چه کار تصويري را قبول کنم بنابراين تصميم گرفتم فقط سمت تئاتر بروم. در يکي از اجراهايم آقاي اميني از بازي من خوششان آمد و من را به دفتر آقاي زرين کوب دعوت کردند. صحبتهاي اوليه را کرديم خبري نشد تا خرداد ماه که براي قرارداد رفتم.
از ابتدا قرار بود نقش کتايون بازي کنيد؟
بله از ابتدا همين طور بود، آقاي زرين کوب منو نميشناختند اما آقاي اميني از من سريال ديده بودند و ايشون گفتند نقش کتايون با توجه به اينکه چند بعدي است و نميتوانيم دست هر بازيگري بسپاريم و بايد بازيگر مسلط به ميميک انتخاب مي شد که حس چند وجهي داشته باشد. در چهار ماهي که بعد از صحبتهاي اوليه خبري نشده بود با بازيگرهاي ديگري هم صحبت کرده بودند که به توافق نرسيدند.
چگونه به نقش کتايون رسيديد؟
ابتدا نقشي که به من داده ميشود تا جايي که بتوانم به اتفاقات گذشته رجوع ميکنم. در ابتدا براي نقش کتايون به من گفته شد که بر اساس اتفاقي که در زندگي اش رخ ميدهد دچار مشکلاتي ميشود. ويدئوهايي ديدم که مراسم آنها بر اساس چنين اتفاقهايي بهم خورده بود و توانستم نکات خوبي را براي نقش کتايون به دست بياورم.
همکاري با گروه بازيگري و کارگرداني چگونه بود؟
همکاران خوب، حرفهاي و بي حاشيهاي داشتم که کار کردن در کنار آنها راحت بود. همچنين کار با آقاي اميني لذت بخش بود چراکه با بازيگر تعامل داشتند و به نظر و عقيده بازيگر احترام ميگذارند.
استقبال مردم از سريال «ماه و پلنگ» در برخورد با شما چگونه است؟
زماني که خود واقعيام را ميبينند تعجب ميکنند که چگونه اين نقش را بازي کردم؛ چرا که تصوير ديگري از خود واقعيام در ذهن مخاطب به وجود آوردهام. بيشتر من را به اسم «کتي» ميشناسند و از سريال استقبال خوبي شده است، به هر حال هر کاري نقصهايي دارد و سريال «ماه و پلنگ» تأثير خود را گذاشته است.
نظر خانواده نسبت به نقش کتايون چگونه است؟
خيلي براي خانوادهام عجيب است؛ ميگويند هر چه ميگرديم تو را در اين نقش پيدا نميکنيم و کاملا احساس ميکنيم نقش متفاوتي را بازي کردهاي. مهمترين نکته براي يک بازيگر همين است که از خود واقعياش در نقش کم باشد. زماني که اين حرف را خانواده به من ميگويند، يعني اينکه موفق بودم.
سر کار جديدي هستيد؟
پيشنهادهايي داشتم قبول نکردم و بعضيها را هم به تعويق انداختم تا فکر کنم.
کار با آقاي ارجمند چگونه بود؟
دو سکانس با ايشان بازي داشتم، خيلي حرفهاي و کار بلد هستند. هر چقدر نقش مقابل بازيگر حرفهاي باشد چيز بيشتري از آن ياد ميگيريم و انرژي خودم بالاتر ميرود. به خصوص زماني که آقاي ارجمند به من ميگفتند، خوبي، خوب بازي ميکني انرژي ميگرفتم.
دوست داريد در سينما هم کار کنيد چرا کم کار هستيد؟
اگر پيشنهاد خوب داشته باشم حتما قبول ميکنم. سينما بستري است که در آن بازيگر شدم و دوست دارم در اين زمينه فعاليت کنم.
دغدغه اين روزهاي شما به عنوان بازيگر چيه؟
متأسفانه حرفه ما يک شغل نا امن به حساب ميآيد به خصوص اينکه راههاي زيادي براي ورود است. به شخصه دغدغه اين روزهاي من اين است بتوانم به لحاظ حرفهاي و تخصصي قوي شوم و فضاي نا امن را از بين ببرم و رشد فکري و کاري داشته باشم.
وضعيت اين روزهاي سينما چگونه است؟
به دليل اينکه خانوادهها بعد از نمايش فيلم در سينما ميتوانند بعد از مدتي در شبکه خانگي سي دي آن را خريداري کنند به نسبت سالهاي گذشته استقبال کمتر است. همچنين رقباي زيادي در سينما وجود دارد به راحتي فيلمهاي هاليوود در دسترس هستند اما اميدوارم روزهاي خوبي را در سينما شاهد باشيم.
مسئولان در اين زمينه بايد چکار کنند؟
مسئولان بايد هنر را حمايت کنند. هنر يک کشور نماد فرهنگ آن کشور است، هر چه فرهنگ رشد کند انسانيت نيز رشد خواهد کرد، اگر آزادي هنرمند گرفته شود، فرهنگ کشور تک بعدي ميشود و در اين زمينه نياز به حمايت داريم.
کلام پاياني:
تلويزيون، سينما و تئاتر حرفه مهجوري هستند و نياز به حمايت دارد. از طرفي برخيها بيشتر به نقد از فيلمها و بازيگران ميپردازند جز اينکه اين حرفه مهجور شود اتفاق ديگري رقم نميزند. هر کس به نوبه خود بايد از هر چيز با ارزش اين کشور از هنر تا طبيعت حمايت کند.
منبع: yjc.ir