بزرگنمايي:
هندوانه شاخص ترين ميوه ي شب يلداست ومي دانيم که طبق آداب وسنن قديميان اگر در اين شب چيزهاي ديگر کمتر مصرف شوند ويا اصلا خورده نشوند ،هندوانه از اقلامي است که خورده خواهد شد
براي تزيين هندوانه مي توانيد :
1- آن را از طول زيکزاک يا دالبر ونيم دايره ،نيم دايره اي برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن يک دسته ي زيکزاکي يا دالبري نگه داريدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه هاي داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولي ويا با قاشقهاي بستني در آورده وبراي اينکه همه ي هندوانه ها را گرد گرد در بيا وريد از ابتدا که همه ي توپها را در مي آوريد در ظرفي ديگر ريخته وسپس همه را به سبد هند وانه اي خود وارد کنيد.مي توانيد براي پذيرايي از چوبهاي کبابي کوچک که چند عدد را در توپهاي هندوانه اي فرو کرده ايد و به آن شکل زيبايي هم مي بخشد به جاي چنگال استفاده نماييد.
2- هندوانه را از عرض وبدون دسته باز هم زيکزاکي يا دالبر برش داده واين بار در ظرفي مربع شکل برش دهيد وبا چنگالهاي سفيد کوچکي که از فروشگاههاي لوازم شيريني مي توانيد تهيه کنيد در اين هندوانه هاي مربعي شکل زده و از مهمانان شب يلدايي خود پذيرايي کنيد.مي توانيد براي زيباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روي آن مي پاشيد استفاده نماييد.
3- پوست هندوانه را تا نيمه با يک چاقوي تيز طوري برداريد که سفيدي هاي زير پوست باقي بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود ،سپس يک گل رز را در نظر گرفته وبا برشهايي بر روي پوسته ي سفيد هندوانه آن را بوسيله ي چاقوي ليزري به شکل گل در بياوريد.
4- هندوانه را ازطول نصف کرده و 5 تا 10 سانت روي آن را به شکل ترمه برش دهيد که براي اين کار مي توانيد شکل ترمه را ابتدا بر روي آن با نوک چاقو کشيده وسپس اطراف آن 5 تا 10 سا نت رويي را به آرامي خالي کنيد به طوري که يک ترمه ي قرمز از هندوانه در رو وبقيه ي آن به شکل قبل با پوسته ي سبزدر زير قرار داشته باشد.
5- هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن ،برشهاي نيم دايره اي هم اندازه اي درست کنيد همانطور که هميشه برش مي دهيد با اين تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند ،سپس آنها را درون سيني گرد سيلور يا کريستال وبلور مانند پره هاي پنکه مشترک در نقطه اي در مرکز قرار دهيد .
6- هندوانه را از وسط نصف وسپس باز نيمه ها را از وسط دقيق نصف کنيد تا چهار قسمت بزرگ مساوي داشته باشيد ،سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش هاي هم اندازه ي مثلثي شکل در آوريد وهمه را در ظرف استيل ماهي شکل مانند پولکهاي ماهي پشت سر هم قرار دهيد ويا در ظرفي بيضي شکل پشت هم براي پذيرايي بچينيد .مي توانيد در کنار تزيينات ديگر هندوانه ها مقداري را براي بچه ها به اين شکل آماده نماييد که بسيار راحت ودر عين حال زيباست .
7- روشهاي ساده ديگر را تنها با تصوير براي شما نمايش ميدهيم. اميدواريم که مورد توجه شما کاربران عزيز قرار گيرد
تهيه و تدوين:گروه سبک زندگي سيمرغ-زهرا پهلوان زادهwww.اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي :
با اين شيريني ها اولين روز مدرسه کودک تان را شيرين کنيد
آداب و اصول پذيرايي از ميهمان
با اين 5 مرحله به راحتي روي کيک تان بنويسيد
تزيين ليوان شير با ترافلهاي رنگي
چند مدل زيبا براي انواع ساندويچ