بزرگنمايي:
هويجهاي براق شده را ميتوانيد براي تزيين مرغ، دور ظرف چيده و يا به عنوان مخلفات و يا پيش غذا براي انواع غذاها استفاده کنيد هويجهاي براق شده را ميتوانيد براي تزيين مرغ، دور ظرف چيده و يا به عنوان مخلفات و يا پيش غذا براي انواع غذاها استفاده کنيد.
مواد لازم براي 4 نفر به عنوان پيش غذا:
هويج پوست کنده: نيم کيلو
کره بدون نمک يا مارگارين: 3- 2 قاشق غذاخوري
نمک: يک قاشق چايخوري
آب مرغ: يک سوم پيمانه
شکر: يک قاشق غذاخوري سرپر
طرز تهيه
• هويجها را به صورت اريب، مطابق شکل برش دهيد .سعي کنيد تا حد امکان هويجها را يکسان برش دهيد تا به طور يکنواخت بپزند.
• کره را درون تابهاي روي حرارت متوسط ذوب کرده و هويجها را درون آن ريخته هم بزنيد، سپس حرارت را کم کنيد.
• روي هويجها نمک ريخته و هم بزنيد و 4- 3 دقيقه آنها را سرخ کنيد.
• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنيد.
• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقيقه ديگر آنها را بپزيد.
• درب ظرف را برداشته، هويجها را هم بزنيد و صبر کنيد تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.
• ظرف را از روي اجاق برداشته و آن را بچشيد و در صورت لزوم نمک و يا شکر بيشتر به آن اضافه کنيد.
گردآوري:گروه سبک زندگي سيمرغwww.منبع:hamshahrionline.ir
مطالب پيشنهادي: بوراني بادمجان، غذايي سالم با كالري پايين پيتزاي ماكاروني با سبزيجات نکاتي براي تهيه سوپها لازانياي لقمهاي آش كرفس؛ غذايي براي حفظ سلامت قلب