آموزش تصويري درست کردن پنگوئن با پنير و زيتون
سفره آرايي
بزرگنمايي:
به راحتي پنگوئن هاي زيبايي درست کنيد. مواد لازم :
پنير خامه اي
هويج
زيتون سياه
خلال دندان
دستور کار :
ابتدا زيتون ها را از وسط نصف کرده و هسته آن را بيرون آوريد
هويج ها را حلقه کرده و مطابق شکل آنها را برش دهيد
مقداري از پنير را با قاشق چايخوري کوچک به صورت گرد برش دهيد.
مطابق تصوير پنير را وسط زيتون ها و کامل شده را روي هويج که به شکل پاي پنگوئن ها هست بگذاريد.
براي سر پنگوئن هم از زيتون هاي کوچک استفاده کرده و سر آنها را برش کوچکي داده و هويج هاي کوچک را به عنوان دهان اين پنگودن ها بگذاريد.
در انتها سر و تنه را به وسيله خلال دندان به هم وصل کنيد.
تهيه و ترجمه : اختصاصي سيمرغ
www.
اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي :
ته ديگ هايي به شکل گل درست کنيدآموزش تصويري تزئين سالاد الويه به شکل کفش دخترانهايده هايي جالب براي تزئين يخ براي ميهماني هاي تابستانيبراي ميهماني هاي تان قاشق و چنگال ها را اينگونه تزئين کنيدايده هايي جالب براي تزئين بشقاب ميوه کودکان
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۴:۲۵:۱۰ PM
-
۹۷۰ بازدید
-
-
چه خبر