پياز سوخاري را به شکل گل رز درست کنيد
سفره آرايي
بزرگنمايي:
ميز شام تان را با اين رزهاي سرخ شده پيازي تزئين کنيد.
مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
شير : 1 فنجان
آرد : 1 فنجان
نمک : 1 و نيم قاشق چايخوري
فلفل کاين : 1 و نيم قاشق چايخوري
فلفل سياه : نصف قاشق چايخوري
پودر سير : نصف قاشق چايخوري
سبزي (خشک) : يک چهارم قاشق چايخوري
پياز : 2 عدد بزرگ
روغن کانولا : براي سرخ کردن
طرز تهيه :
يک پياز را برداريد و پوست بکنيد سپس قسمتي که ريشه به آن نيست را از نزديک وسط پياز جدا کنيد. بعد از پوست کندن پيازها را زير آب بگيريد تا تميز شوند. با يک حوله کاغذي خشک کنيد و پياز ها را از قطر به 16 يا 32 قسمت برش بدهيد. حالا براي اينکه شکل گل پيدا کند بايد قسمت هاي پياز را به آرامي کمي از هم دور کنيد. پياز را 1 تا 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
يک کاسه برداريد و نمک و آرد و فلفل و سبزيجات را مخلوط کنيد. مخلوط آرد را روي همه جاي پياز بپاشيد. ير را با تخم مرغ ترکيب کنيد و پياز را در مخلوط قرار دهيد و يک بار ديگر روي آن آرد بپاشيد. روغن را در تابه بريزيد و پياز را داخل آن قرار دهيد. آنقدر روغن بريزيد که روي کل پياز را بگيرد. پياز را سر و ته کنيد و 2 تا 3 دقيقه سرخ کنيد تا قهوه اي طلايي شود. حالا بر عکس کنيد و 2 تا 3 دقيقه ديگر سرخ کنيد. آن را روي يک حوله کاغذي قرار دهيد و وسط پياز را با يک چاقوي تيز دربياوريد. سس را در اين قسمت بريزيد. مي توانيد هر سس دلخواهي را در آن بريزيد.
پياز سوخاري را به شکل گل رز درست کنيد
منبع : sooran.com
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۴:۲۴:۴۳ PM
-
۸۲۵ بازدید
-
-
چه خبر