بزرگنمايي:
چه خبر - کبابکوبيده زير 15 هزار تومان، کباب نيست
رئيس اتحاديه رستورانداران تهران ميگويد «قيمت کباب زير 15 هزار تومان منطقي نيست»؛ او با گلايه از انتشار اخبار اخير درباره ورود گوشت دولتي به برخي رستورانها، با رد اين ادعا گفت: «علي رغم قول شرکت پشتيباني دام، گوشت دولتي به رستورانها داده نشد».
علياصغر ميرابراهيمي با اشاره به گراني مواد اوليه غذايي براي طبخ در رستورانها اظهار کرد: متاسفانه در ماههاي اخير قيمت مواد اوليه افزايش چشمگيري داشته و همين امر علاوه بر کاهش مشتريان رستورانها، باعث مشکلاتي براي همکاران ما شده است.
رئيس اتحاديه رستورانداران با بيان اينکه قيمت عرضه غذا در رستورانها بر اساس فاکتور رسمي مواداوليه و هزينههاي سربار محاسبه ميشود، ادامه داد: ما براي بهبود خدمات به مشتريان، سياست رقابت در قيمت را در پيش گرفتهايم و رستورانهاي تهران با توجه به فاکتور رسمي برنج، گوشت و مواد اوليهاي که در طبخ غذا استفاده ميکنند و با احتساب هزينههاي سربار و همچنين 20 درصد سود مصوب سازمان حمايت، نرخگذاري خود را به اتحاديه اعلام ميکنند و پس از تاييد قيمت توسط اتحاديه، اين نرخها را اعمال ميکنند.
وي با تاکيد بر افزايش قيمت تمام شده غذا براي رستورانداران در ماههاي اخير، در پاسخ به اين سوال که آيا فروش چلوکباب و چلوجوجه با قيمتهاي 8 تا 10 هزار تومان، داراي کيفيت است يا خير گفت: من هم با شنيدن اين موارد تعجب ميکنم چراکه اين قيمتها با عقل و منطق جور درنميآيد؛ شما نگاه کنيد وقتي جوجه کيلويي 30 هزار تومان است، راسته گوسفندي کيلويي 120 هزار تومان يا مغز راسته کيلويي 180 هزار تومان، چطور چنين قيمتهايي امکان دارد؟
ميرابراهيمي افزود: مثلاً گوشت مورد نياز براي طبخ کباب کوبيده کيلويي 74 هزار تومان است؛ خب براي کباب 200 گرمي، تنها بايد 15 هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبيدهاي که با قيمتهايي پايينتر از اين رقم عرضه ميشود، کيفيت لازم را ندارد.
رئيس اتحاديه صنف دارندگان رستوران و سلف سرويس در پاسخ به اين سوال که آيا تخلفاتي همچون استفاده از ضايعات کله گاو، سنگدان و پوست مرغ در کباب کوبيده را تاييد ميکند يا خير گفت: من هم اين مساله را شنيدهام ولي تابحال به موردي در رستورانهاي تهران برخورد نکردهايم ولي ممکن است برخي اماکن «تهيه غذا» که برخيها به اشتباه آنها را رستوران مينامند، چنين اقداماتي انجام داده باشند ولي در رستورانها چنين موضوعي صحت ندارد.
وي در ادامه در واکنش به انتشار اخباري مبني بر اينکه برخي رستورانداران تهراني، اقدام به تهيه گوشت مورد نياز خود از محل توزيع گوشت تنظيم بازاري ميکنند، با رد اين ادعا گفت: به صورت منطقي اين ادعا نميتواند درست باشد چراکه وقتي با کارت ملي، تنها 3 تا 5 کيلو گوشت ميدهند، اين ميزان گوشت، چقدر از نياز يک رستوران به گوشت را تامين ميکند و اين ميزان حتي در چرخ گوشت صنعتي رستورانها، قابليت چرخ شدن را هم ندارد.
ميرابراهيمي در پايان گفت: ما در جلسهاي که با شرکت پشتيباني دام داشتيم، مشکلات همکارانمان را انعکاس داديم و آنها هم قول دادند که گوشت مورد نياز ما را با قيمت دولتي تامين کنند ولي متاسفانه هيچوقت به اين وعده عمل نشد و به دليل آنکه اعلام کردند با کمبود گوشت مواجه هستند، از ارائه گوشت دولتي به رستورانها خودداري کردند.
منبع: bartarinha.ir