بزرگنمايي:
چه خبر - روزهاي کاري ميادين ميوه و ترهبار در ايام نوروز
سعيد راد در نشست خبري امروز دوشنبه در تشريح اقدامات سازمان مديريت ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران براي ايام پاياني سال گفت: صادرات سيب و پرتقال تا پانزدهم فروردين ماه براي تأمين نياز داخلي ممنوع شده است.
وي افزود: ما پيشنهاد داديم ممنوعيت صادرات سيب و پرتقال با توجه به در پيش بودن ماه مبارک رمضان تا اطلاع ثانوي و يا حداقل تا ماه مبارک رمضان ادامه داشته باشد. ميادين ميوه و تره بار تا 29 اسفند هر روز از ساعت 8 صبح تا 9 شب بيوقفه فعاليت خواهند کرد و فقط در روز 29 اسفند خدمات اين سازمان تا ساعت 6 عصر خواهد بود.
وي ادامه داد: در روز اول و دوم فروردين ميادين ميوه و تره بار شهر تهران تعطيل هستند و سوم فروردين نيز فقط ميادين اصلي فعاليت خواهند کرد. از روز پنجم فروردين به بعد هم ميادين به شهروندان ارائه خدمات خواهند داشت.
مدير عامل سازمان ميوه و تره بار شهرداري تهران در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به اين که در سال 97 تعداد مشتريان اين سازمان 30 درصد رشد داشته است افزود: علت اين رشد ميتواند وضعيت اقتصادي موجود و يا کيفيت ارائه خدمات سازمان ميادين ميوه و تره بار باشد. سازمان ميادين وظيفه خود ميداند که هميشه در کنار مردم باشد. جلسات متعددي برگزار شده تا تخفيفات سازمان ميادين ميوه و تره بار نسبت به گذشته افزايش پيدا کند. اين تخفيفات شامل ميوهها در تمامي بازارهاست که 35 تا 40 درصد کمتر از قيمت سطح شهر عرضه ميشود.همچنين قيمت فرنگيجات مانند گوجه و سيب زميني نيز 30 درصد کمتر از سطح شهر و حبوبات نيز 22 درصد کمتر از قيمت سطح شهر در ميادين به شهروندان عرضه ميشود.
وي ادامه داد: تا پايان سال 4 بازار به ميادين ميوه و تره بار اضافه خواهد شد. تا به اين ترتيب بتوانيم خدمات مناسبتري در تمامي نقاط شهر ارائه کنيم.
راد در خصوص توزيع گوشت و مرغ در ميادين سطح شهر تهران گفت: هر مقدار که به سازمان گوشت و مرغ سهميه داده شود نسبت به توزيع آن اقدام ميکنيم و اگر اين سهميه هم داده نشود به صورت داخلي عرضه گوشت و مرغ را انجام ميدهيم. در تأمين و توزيع گوشت تابع سياستهاي دولت هستيم لذا هر ميزان که به ما سهميه داده شود در سطح ميادين شهر توزيع خواهيم کرد. تلاش ما اين است که در سبد خانوار شهروندان تهراني نقش مؤثري داشته باشيم. در حال حاضر 1365 غرفه در ميدان مرکزي ميوه و تره بار فعال هستند که روزانه 16 هزار تن ميوه وارد اين ميدان ميشود و در حقيقت ميوه تهران و 6 استان ديگر از همينجا تأمين ميشود.
وي ادامه داد: براي برقراري نظم و امنيت در ميدان ميوه و تره بار مرکزي پليس راهور، پليس آگاهي، پليس مبارزه با مواد مخدر و پليس امنيت مستقر هستند تا کسب و کار غرفه داران به آساني و سهولت انجام شود.
راد در بخش ديگري از صحبتهاي خود به استقرار سيستم تناژ در ميدان مرکزي اشاره کرد و افزود: به طور روزانه آمار ورود ميوه به اين ميدان رصد ميشود اما بي ترديد با اين حجم از ورود ميوه به اين بازار پسماند زيادي هم توليد ميشود. پسماندي که متفاوت هستند و ما بسياري از آنها را به دامداريها ميفروشيم البته به طور مستمر رفت و رو و نظارت ميدان مرکزي توسط همکاران ما در خدمات شهري انجام ميشود.
وي ادامه داد: گروهي از دانشجويان دانشگاه امير کبير در حال مطالعه هستند تااز زبالههاي سازمان ميادين به منظور تهيه کمپوس و خوراک دام استفاده کنند و در حال حاضر عمليات آزمايشي بر روي اين موضوع انجام ميشود.
مدير عامل سازمان ميوه و تره بار استان تهران در خصوص واردات ميوه گفت: در حال حاضر دولت تنها به واردات نارنگي مجوز داده و البته از لحاظ ميوه و سبزيجات هم مشکلي نداريم.
وي با تاکيد بر ارزان بودن قيمت ميوه گفت: اختلاف قيمت بين ميادين ميوه و تره بار و سطح شهر باعث شده که برخي از شهروندان به صورت کارتني اقدام به خريد ميوه کنند. نرم افزار بازار روز همراه طراحي شده تا شهروندان از اين طريق انواع ميوههاي موجود در هر يک از ميادين را به همراه قيمت آنها مطلع شوند.
منبع: isna.ir