سريال «بانوي عمارت»؛ روايت عاشقانهاي در دل تاريخ
تلويزيون
بزرگنمايي:
چه خبر - نگاهي به سريال «بانوي عمارت»
در سالهاي اخير مخاطبان به سريالهاي تاريخي علاقه نشان دادهاند و اين سريالها مخاطبان قابل توجهي داشتهاند. از ميان سينماگراني که در طول سالهاي گذشته، سريال تاريخي ساختهاند ميتوان به زندهياد ضياءالدين دري، مسعود جعفري جوزاني، داود ميرباقري، حسن فتحي، کمال تبريزي، کيانوش عياري و... اشاره کرد که آثار درخشان و ماندگاري خلق کردهاند. سريال «بانوي عمارت» به کارگرداني عزيزا... حميدنژاد، جديدترين سريالي است که در دوره قاجار ميگذرد. اين سريال مدتياست که پخش خود را آغاز کرده و با شروع خوبي که داشته، بعد از حدود 10 قسمت موفق شده جاي خود را در ميان مخاطبان پيدا کند. در اين مطلب نگاهي به نقاط قوت و ضعف اين سريال داشتهايم که در ادامه ميخوانيد.
نگاهي به سريال تاريخي «بانوي عمارت» که اين روزها پرمخاطب شده است
انتخاب خوب بازيگران
براي شخصيت هاي اصلي و مهم سريال «بانوي عمارت» يعني «ارسلان ميرزا» و «افسرالملوک»، بازيگران بسيار خوبي انتخاب شده اند. حسام منظور بازيگر نقش «ارسلان ميرزا» فعاليتش را از تئاتر شروع کرده و سابقه چندين ساله در زمينه بازيگري تئاتر دارد. او به پشتوانه همين سابقه تئاتري خود، در نقش «ارسلان ميرزا» بسيار خوش درخشيده است. شخصيت «ارسلان ميرزا» دو روي مختلف دارد. يک روي شخصيت او عاشقپيشه و مهربان است و روي ديگر بدجنس و جدي است که اين بازيگر در ارائه هردوي اينها موفق بوده است. حسام منظور علاوه بر بازي، صداي خوبي هم دارد که همه اينها او را به يک شازده واقعي تبديل کرده است. پانتهآ پناهيها نيز چهره بسيار مناسبي براي شخصيت يک خانم ايراني در دوره قاجار دارد و به خوبي نقش زني مغرور را که به جاري بودن خون قاجار در رگهايش مينازد و اهل دسيسهچيني هم است، بازي کرده است.
سريال بانوي عمارت
قصهاي جذاب و پرکشش
سريال «بانوي عمارت» با يک ماجراي عاشقانه در دل تاريخ شروع شد و همين شروع خوب، توجه مخاطب را در قسمتهاي ابتدايي سريال به خود جلب کرد. مبهم بودن سرنوشت «فخرالزمان»، اتفاقات تاريخي آن دوره مانند کشته شدن ناصرالدينشاه و تاثير آن در تاريخ، شخصيتهاي جديدي که به تازگي وارد قصه شدهاند، همه و همه دست به دست هم دادهاند تا مخاطب شاهد يک قصه پرکشش و جذاب باشد.
نگاهي به سريال تاريخي «بانوي عمارت» که اين روزها پرمخاطب شده است
ادبيات ساده و روان شخصيتها
قرار نيست چون سريال تاريخي است، ديالوگها پر از کلمات سخت و غيرقابل فهم باشد. يکي ديگر از ويژگيهاي مثبت اين سريال اين است که ادبيات شخصيتها نه آنقدر سخت است که مخاطب از شنيدن آنها حوصلهاش سر برود يا درک درستي از محتواي ديالوگها نداشتهباشد، نه آنقدر امروزي است که تناسب نداشتن آن با ادبيات مردم در دوره قاجار، توي ذوق بزند.
سريال بانوي عمارت
حضور سينماييها در تلويزيون
در ميان بازيگران فيلم، نام دو بازيگر سينما ديده ميشود که اولين حضورشان را در تلويزيون با سريال «بانوي عمارت» تجربه کردهاند. پانتهآ پناهيها که نقش «افسرالملوک» را بازي ميکند، فيلمهايي مانند «نفس»، «لاک قرمز» و سريال «شهرزاد» را در کارنامه خود دارد. علاوه بر او، غزل شاکري هم که با سريال «شهرزاد» نامش بر سر زبانها افتاد و مورد توجه قرار گرفت، در «بانوي عمارت» نقش «بهجتالملوک» را بازي ميکند و براي اولينبار در تلويزيون ديده ميشود. استفاده از اين دو چهره سينمايي در «بانوي عمارت» انتخاب مناسب و جذابي بوده است.
آهوي خسته عمارت
يکي از انتخابهايي که به سريال لطمه زده است، انتخاب نيکي نصيريان به عنوان بازيگر نقش «آهو» است. شخصيت «آهو» نقش موثري در قصه دارد، او دختر قوي، شجاع و جسوري است که از همان ابتدا چند اتفاق مهم و تاثيرگذار در روند قصه را رقم زد. چهره خالي از احساس و بازي يکنواخت نيکي نصيريان باعث شده شخصيت «آهو» با وجود اهميتش، در قصه باورپذير نباشد و به اندازه کافي ديده نشود.
ضعف طراحي لباس
به طور کلي طراحي صحنه و چهرهپردازي بازيگران سريال «بانوي عمارت» قابل قبول است اما طراحي لباس شخصيتها در بعضي از صحنهها کمي ايراد دارد. مثلا نوع گريم و پوشش شخصيت «فخرالزمان» در شب عروسياش بسيار امروزي بود و شباهت زيادي به لباس عروس در دوره قاجار نداشت. حتي تور و تاجي که روي سر «فخرالزمان» قرار داشت، کاملا مشابه عروس هاي دوره حال است و همين مسئله باورپذيري مجلس عروسي در دوره قاجار را که سريال به تصوير ميکشد، سخت ميکند.
بيشتر بدانيد : نقش متفاوت نيکي نصيريان که با «بزنگاه» عطاران مشهور شد + عکس
بيشتر بدانيد : آيا داستان سريال «بانوي عمارت» واقعي است؟
بيشتر بدانيد : زيورآلات تقلبي «بانوي عمارت» در مقابل جواهرات فاخر خرم سلطان!! + عکس
منبع: khorasannews.com
-
يکشنبه ۹ دي ۱۳۹۷ - ۴:۰۰:۴۲ PM
-
۶۰۱ بازدید
-
-
چه خبر