دفاعيه احسان عليخاني در مقابل اتهامات اخير: دزد بيت المال من نيستم!
تلويزيون
بزرگنمايي:
چه خبر - من مدير نيستم، مسئول نيستم، کارمند دولت نيستم!
احسان عليخاني، مجري برنامه «ماه عسل»، در کانال تلگرام خود نسبت به درج نام او در فهرست دريافتکنندگان وام و پول از موسسه اعتباري ثامنالحجج واکنش نشان داد.
متن منتشر شده توسط او به شرح زير است:
من احسان عليخاني مجري و تهيه کننده تلويزيون و سينما هستم. اگر منظور رسانههاي مجازي و غيرمجازي از (ا-ع) همان احسان عليخاني است که بايد بگويم؛اشتباه گرفتيد. آن دزد اموال بيتالمال و مردم من نيستم.
کار من رسانه است. در رسانه بزرگ شدم، در رسانه باليدم و در رسانه زندگي ميکنم. بيش از بسياري از کساني که طي اين دو روز من را شماتت کردند، درک ميکنم، ميدانم و تجربه کردهام که معمولا «آدمها در فضاي مجازي عجيب و بدجنس ميشوند.»
جملات زهرآگين است که از ديروز به سمتم سرازير ميشود. يک راه حل ساده اين بود: «سکوت کنم.»
خبر دريافت سه ميلياردي (ا-ع) که از خبر مرگ احسان عليخاني بزرگتر نيست و فراموش ميشود. اما با خودم گفتم چرا بايد من را با (ا-ع) اشتباه بگيرند؟ موج بعدي افشاگري که آمد، آيا من را کنار چند نام اختصاري ديگر ميگذارند؟
اينها توضيح من است براي کساني که احسان عليخاني را با (ا-ع) اشتباه گرفتند و براي آنها که سعي کردند احسان عليخاني يا همان (ا-ع) را وسط بيندازند تا خودشان ديده نشوند:
(ا-ع) چهره مرموزي است تا آرنج دستش به خيانت در بيتالمال آلوده است. مثل خيليهاي ديگر که دستشان در جيب مردم رفت و بعدها نه از زندان که سر از جاهاي ديگر درآوردند؛ جايي شبيه کانادا.
اما من احسان عليخاني هستم تهيه کننده و مجري تلويزيون، تاکيد ميکنم تهيه کننده! در تهران زندگي ميکنم و خانه و دفترم هم مشخص و عيان است. من احسان عليخاني مثل خيلي از شهروندان ديگر روزانه چشمم به اخبار است تا ببينم در اين شرايط اقتصادي، دلار، يورو ، سکه ، بيبرقي، بيآبي، بدهي هزاران ميلياردي تعداد اندکي به سيستم بانکي، عدم انتشار فهرست دريافت کنندگان ارز دولتي و ... تکليف زندگيمان چه ميشود؟ اما به جاي جواب اينها چه ديدم؟ اسم خودم را.
اين چند خط بعدي را بخوانيد تا اصل مطلب دستتان بيايد و بعد شايد فرق ميان احسان عليخاني و (ا-ع) هم براي شما روشن شد:
1- موسسه ثامنالحجج سالها قبل از همکاري با گروه اجتماعي شبکه سه در تمامي رسانههاي رسمي کشور نظير (روزنامهها ، تيزر و برنامههاي اسپانسري تلويزيوني، خبرگزاريها، سايتها، بيلبوردهاي شهري، باشگاههاي فرهنگي و ورزشي و ...) حضور داشته که معناي اين حضور پر رنگ يعني داشتن مجوزهاي لازم از مراجع ذي صلاح، در نتيجه، مجوز تاسيس، مجوز گسترش موسسه تا بيش از 500 شعبه فعال، مجوز افتتاح حساب براي مردم و صاحبان صنايع، مجوز براي تبليغات تا مجوز براي انحلال اين موسسه، ربطي به من و امثال من ندارد. ما با يک موسسه قانوني براساس نص صريح قانون و نظارتهاي دائمي صدا و سيما کار کرديم.
2- طبق روال طبيعي هزينههاي اکثر برنامه و سريالهاي پر بيننده در تلويزيون که شما تماشا کرديد به عهده اسپانسرها است، موسسه مذکور هم در سال 91 تقاضاي همکاري با گروه برنامه ساز ما را داشته و شبکه بعد از بررسي و استعلام از مراجع ذي صلاح و دريافت مجوز تبليغات از موسسه، بنده را به عنوان تهيهکننده به اين موسسه معرفي کرد. يعني مثل تمام تهيهکنندگان سازمان نه بيشتر و نه کمتر.
3-طي سه سال و نيم و در قالب شش قرار داد با صدا و سيما و شبکه، شش عنوان برنامه (دونيمه سيب، ماه عسل 92، ماه عسل 93، سه ستاره، ويژه برنامه تحويل سال 93 ، بهارنارنج ) توليد و پخش شد که مبلغ مذکور از جانب اسپانسر بعد از تاييد برآورد هزينههاي توليد توسط کارشناسان مربوطه شبکه و بابت تهيه و توليد به صدها نفر عوامل و هزينههاي توليد به تهيه كننده تخصيص مييابد. (روابط عمومي، گروه اجتماعي و مدير مالي شبکه سه در صورت صلاحديد اسناد و قراردادها را منتشر کنند.)
4-من مدير نيستم، مسول نيستم، کارمند دولت نيستم، کارمند صدا و سيما هم نيستم، من تهيهکننده و برنامهساز مستقل هستم، ولي فراتر از هر بازي رسانهاي، تهمت و قضاوتي، خودم را در برابر قانون و اذهان مردم پاسخگو ميدانم.
حالا هم از شبکه سه و صدا و سيما و مراجع ذي صلاح قضايي و نظارتي خواهش ميکنم تا به طور دقيق اين موضوع را بررسي کنند و نتيجه را شفاف به مردم گزارش دهند.
seemorgh.culture
منبع: khabaronline.ir
-
جمعه ۲۹ تير ۱۳۹۷ - ۹:۴۷:۱۱ AM
-
۵۹۳ بازدید
-
-
چه خبر