پيشنهاد تدريس زبان روسي در مدارس چه حکمتي دارد؟!
علمي
بزرگنمايي:
چه خبر - چرا روسي؟
روزنامه قانون در ادامه درباره حکمتهاي فراگيري زبان روسي نوشت:
«حکمت اول: از آنجايي که دانشآموزان ما، همه در حال مطالعه رمان و ادبيات جهان هستند و با مطالعه ادبيات انگليسي و آمريکايي دچار کمدانشي شدهاند، مسئولان به اين نتيجه رسيدهاند که بايد دانشآموزان آثار چخوف، تولستوي، داستايوفسکي، بولگاکف و بقيه نويسندگان بزرگ روس را به زبان اصلي بخوانند و با ادبيات واقعي و فخيم آشنا شوند. البته از آنجايي که دانشآموزان فيلمهاي هاليوودي را بدون زيرنويس ميبينند و امکان دارد که سطح درکشان از فيلم با ديدن اين آثار پايين بيايد، مسئولان ميخواهند آنها با سينماي روس و کارگردانان بزرگي همچون تارکوفسکي، شاخنازارف، کوزلوفسکي، سوخوروف، گونچاروف و... آشنا شوند.
حکمت دوم: از آنجايي که جام جهاني نزديک است و قرار است که در روسيه برگزار شود و از آنجايي که با تبليغات وسيع بانکها و شرکتهاي توليدي، امکان دارد يک سوم مردم ايران برنده کمک هزينه حضور در جام جهاني شوند، لازم است که حتما زبان روسي خيلي سريع در مدارس تدريس شود تا هموطنان در روسيه دچار مشکلات زباني نشوند.
حکمت سوم: گرفتن ويزا براي رفتن به کشورهاي آمريکا و انگليس سخت است و از طرفي اگر هم آسان باشد، هيچ هموطني تمايلي به رفتن به آن کشورهاي درب و داغان ندارد و اگر ميبينيد که اين همه ايراني در آنجاها پيدا ميشود، به خاطر خطاي سيستم آموزشي است. از آنجايي که فقط در مدارس ما زبان انگليسي تدريس ميشود، هموطنان فريب ميخورند و به آن کشورها ميروند. حالا اگر زبان روسي تدريس شود، نسل بعد تمايل به مهاجرت به روسيه پيدا ميکند. روسيه هم نزديکتر است و هم ويزا نميخواهد. چه چيزي از اين بهتر؟!
حکمت چهارم: سازنده تلگرام يک فرد روسي است و دقيقا به خاطر اين که زبان روسي ميدانسته، توانسته يک پيامرسان خوب بسازد. اگر ما هم از همين امروز زبان روسي را در مدارس تدريس کنيم، نهايتا تا 10 سال ديگر هزاران پيامرسان داخلي بهتر از تلگرام خواهيم داشت و ديگر مسئولان را اين قدر سر فيلترينگ تلگرام زجر نميدهيم.
حکمت پنجم: يادگيري زبان روسي سختتر از زبان انگليسي است و دانشآموز براي يادگيري روسي، زبانش کهير ميزند و ديگر اين همه براي مسئولان زبان درازي نميکند.»
-
دوشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۵:۵۹:۰۷ AM
-
۶۰۱ بازدید
-
-
چه خبر