خواص خرمالو
خرمالو، ميوه بومي کشور ژاپن است. اين ميوه سرشار از ويتامين C، A، بتاکاروتن، پتاسيم و بدون چربي و کلسترول است. اين ميوه زخم ها را التيام مي دهد، سلامت لثه را بهبود مي بخشد، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند و خاصيت ضدپيري دارد.
از طرفي ميزان جذب آهن را افزايش مي دهد و سلامت قلب را بهبود مي بخشد. همچنين از بروز سرماخوردگي پيشگيري مي کند و مانع از آسيب هاي سلولي مي شود.
فيبر غذايي موجود در آن دو برابر ميزان موجود در سيب است. مصرف روزي يک عدد خرمالو براي مقابله با تصلب شرايين کافي است. از بدن در برابر راديکال هاي آزاد محافظت مي کند.
خرمالو همچنين از بروز عفونت هاي مکرر پيشگيري مي کند، ميزان خون ريزي را کاهش مي دهد و داراي ترکيب مهم ضدتومور مانند اسيدبتولينيک است .
منبع : khorasannews.com