گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي
دوشنبه 6 فروردين 1397 - 10:03:51 AM
چه خبر - گوجه شکم پرمواد لازم براي تهيه گوجه شکم پر

گوجه گيلاسي : به تعداد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ژامبون خرد شده : به مقدار لازم
پنير بوراتا : 1 قالب
روغن زيتون : کمي
برگ هاي کوچک ريحان

طرز تهيه گوجه شکم پر

فر را به دماي 425 درجه برسانيد.
ژامبون خرد شده، روغن زيتون،نمک، فلفل و کمي آبليمو تازه را با هم مخلوط کنيد.
پنير بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنيد.
مخلوط را درون گوجه هاي گيلاسي بريزيد.
سيني فر را چرب کرده و گوجه ها را درون سيني بچينيد.
سيني را براي 8 دقيقه درون فر قرار دهيد تا پنيرها طلايي شود.
بعد از خنک شدن گوجه ها را با برگهاي ريحان تزيين کنيد.

گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي

گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي


منبع: سيمرغ

Save
http://www.CheKhabar.ir/News/97144/گوجه شکم پر، يک پيش غذاي عالي و 10 دقيقه اي
بستن   چاپ