چه خبر - 3 نکته مهم براي ترفندهاي خانه داريتازه نگه داشتن سبزي ها
اگر گياهان نرم و لطيفي مانند ريحان، جعفري و گشنيز را در کيسه پلاستيکي يا ظرف نگهداري کنيد، اين کار باعث پوسيده شدن و گنديدگي آن ميشود. بعد از شستن و آبکش کردن سبزي ها، آنها را روي يک حوله پخش کنيد تا رطوبتشان گرفته شود. سپس آنها را به يک ظرف شيشهاي دهان گشاد که حدود دو سانتيمتر آب ته آن ريختهايد انتقال دهيد، مثل گلي که در گلدان ميگذاريد. ريحان بايد بيرون از يخچال بماند تا برگهايش تيره نشود.
باز کردن موز
هميشه موز را از سرش باز مي کنيد و پوست ميگيريد، خيلي وقتها اين شيوه درست است اما گاهي به موز سرسختي برميخوريد که نميخواهد پوستش باز شود و اگر نخواهيد از کارد يا چاقو استفاده کنيد در پايان موزي داريد که در اثر کشمکش شما له شده است. حقيقت اين است که ميمون ها موز را از ته آن پوست مي گيرند و از آن جا که آن ها در اين زمينه خبره هستند، بهتر است شيوه آن ها را به کار ببريد! کافي است موز را سروته کنيد و نيشگوني از ته آن بگيريد تا از پوستش جدا شود، اين هم يک ترفند!
پوست کندن سيب زميني پخته
وقتي سيب زميني را با چاقو پوست ميکنيد، بخشي از سيبزميني همراه پوست آن جدا ميشود. اما راه ديگري هم وجود دارد؛ مثل هميشه سيبزميني را بشوييد، سپس دور تا دور کمر سيب زميني خراشي ايجاد کنيد و آب پزش کنيد البته نه تا حدي که خيلي نرم شود و سپس آن را با آب سرد آبکشي کنيد و با انگشتانتان پوستش را از دو طرف بکشيد. تمام!
منبع : tebyan.net