شکر پاره، شيريني نوروزي خوشمزه خانگي
دوشنبه 21 اسفند 1396 - 5:18:29 PM
چه خبر - شکر پارهمواد لازم براي تهيه شکر پاره

آرد : 2 ليوان
تخم‌ مرغ : يک عدد
پودر قند : 6 قاشق غذا‌خوري
بکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
کره : 100 گرم
زرده تخم‌ مرغ : براي روي شيريني يک عدد
زعفران آب کرده : يک قاشق غذا‌خوري
شهد آماده شده : يک ليوان

طرز تهيه شکر پاره

ابتدا براي تهيه شهد، يک ليوان شکر را با يک ليوان آب مخلوط کنيد و بجوشانيد تا غليظ شود. کمي آب ليمو و گلاب به آن اضافه کنيد و کنار بگذاريد.
کره را در دماي محيط قرار دهيد تا گرم شود.
آرد، بکينگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنيد.
زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنيد و بعد کره را بريزيد و با دست ورز دهيد تا مخلوط شده و خميري لطيف حاصل شود.
در اين مرحله روي سطحي صاف، نايلون پهن کنيد و خمير را به قطر نيم‌سانتي باز کنيد.
با قالب‌هاي کوچک، مخصوص شيريني عيد، خمير را قالب بزنيد و در سيني چرب شده بچينيد و در دماي 160 درجه سانتي‌گراد، به مدت ده دقيقه در طبقه وسط فري که از قبل گرم شده، قرار دهيد.
روي آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بماليد و بگذاريد طلايي شود.
شيريني را از فر بيرون آورده و شهد را کم کم روي آن‌ها بريزيد. اين کار را چند بار با فاصله انجام دهيد تا شربت به خورد شيريني برود و جذب شود.
با شيريني ساده شکرپاره، همراه با چاي يا شير داغ از دوستان و مهمانان خود در ايام عيد پذيرايي کنيد.


منبع : sara.jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/95149/شکر پاره، شيريني نوروزي خوشمزه خانگي
بستن   چاپ