چه خبر - کرانچي نارگيلمواد لازم براي تهيه کرانچي نارگيل براي نوروز
کره : 125 گرم
شکر قهوه اي : 165 گرم
عسل : يک قاشق سوپ خوري
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 300 گرم
بيکينگ پودر : 2 قاشق چاي خوري
پودر نارگيل : 80 گرم
جو پرک : 45 گرم
مواد لازم کرم شکلاتي
شکلات : 185 گرم
کره : 30 گرم
طرز تهيه کرانچي نارگيل براي نوروز
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کنيد و سيني فر را با کاغذ بپوشانيد.
کره، شکر و عسل را با همزن برقي هم بزنيد تا مخلوط صاف و يکدستي به عمل آيد.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنيد و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بيکينگ پودر و نارگيل و جو را اضافه کنيد.
از مواد آماده به اندازه يک قاشق چاي خوري در دست گرد کنيد و با چنگال روي سطح آن نقش بيندازيد.
در واقع با کمي فشار چنگال روي خمير هم کمي مسطح مي شود و هم جاي چنگال روي آن باقي مي ماند.
سيني را به مدت 12 دقيقه در فر قرار داده تا شيريني ها پخته و آماده شود.
سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقيقه روي توري منتقل کنيد و بعد از خنک شدن کامل يکي از شيريني را برگردانيد
روي آن از کرم شکلاتي ريخته و يک عدد شيريني ديگر روي آن قرار دهيد
بعد از فرم گيري شکلات در وسط شيريني ها آن را در ظرف چيده و روي آن را بپوشانيد.
اين شيريني را مي توانيد در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداري کنيد.
منبع : ماهنامه کيک و شيريني