چه خبر - تميز کردن اجاق گاز بدون مواد شيميايي
برق انداختن و تميز کردن اجاق گاز براي خانمهاي خانه يکي از سختترين کارهاست. شما هم براي تميز کردن اجاق گازتان به جاي استفاده از مواد شيميايي از محلولهاي خانگي استفاده کنيد و اجاق گازتان را مانند روز اول برق بيندازيد. استفاده از شويندههاي شيميايي و آنتي باکتريال، خطرات و مضرات بسياري براي سلامتي و بدنتان دارد؛ به همين دليل يک سري راهکارهاي طبيعي براي استفاده از جايگزين اين مواد براي شما داريم. با استفاده از اين مواد علاوه بر حفظ سلامت خود و خانواده، ميتوانيد نقشي در حفظ سلامت محيط زيست و سياره زمين هم داشته باشيد.
با نمک اجاق گازتان را برق بيندازيد
نمک در کابينت آشپزخانه همه افراد پيدا مي شود و ميتوان از آن براي تميز کردن اجاق استفاده کرد. وقتي که اجاق هنوز گرم است، لايهاي نمک روي سطح آن بپاشيد. براي مدتي صبر کنيد و سپس در حالي که دستکش به دست کردهايد، با پارچه يا دستمالي کهنه، روغن و آلودگيها را پاک کنيد. وقتي اجاق کاملا سرد شد، مي توانيد نمک بيشتري اضافه کنيد و باقي مانده آلودگي ها را پاک کنيد. استفاده از نمک راه خوبي براي تميز کردن اجاق است، به علاوه زمان بعدي که اجاق را روشن مي کنيد، در آشپزخانه تان بوي سوختني حس نمي کنيد.
جوششيرين و سرکه اجاق گازتان را مانند روز اول برق مياندازد
اگر غذايتان سوخته است و اجاق گازتان کاملا کثيف شده است، از جوش شيرين استفاده کنيد. روي اجاقتان جوش شيرين بپاشيد و سپس روي آن قطرات آب بريزيد. بگذاريد تمام شب همان طور بماند و صبح با يک اسفنج آن را تميز کنيد. بيشتر آلودگيها بايد رفع شده باشد اما اگر موادي باقي ماند فقط کمي جوش شيرين بيشتر و اندکي سرکه سفيد اضافه کنيد. اين ترکيب شروع به حباب زدن مي کند اما براي 30 دقيقه آن را رها کنيد. سپس مي توانيد باقي مانده آلودگي را از بين ببريد.
منبع : khorasannews.com
http://www.CheKhabar.ir/News/94763/اجاق گاز تان را بدون مواد شيميايي برق بياندازيد!!