با چاي, دهانشويه طبيعي, از آسيبديدگي دندان و التهاب لثه پيشگيري کنيد
چاي ملايم کمرنگ از جمله دهانشويههاي طبيعي و غيرمخرب براي حفظ سلامت دهان و دندان است.کارشناسان براي به دست آوردن سلامت دهان و دندان به افراد توصيه ميکنند، پس از خوردن غذا و مسواک زدن، دهان خود را با چاي نيمه گرم کمرنگ قرقره کنند. گفتني است، نتايج تحقيقات پژوهشگران دانشگاه Hasanamba در کشور هندوستان نشان داده است که، شستشوي دهان با چاي به مدت 30 ثانيه، دو بار در روز ميتواند سبب از بين رفتن پلاکهاي دنداني و کاهش التهاب و عفونت لثه شود. کارشناسان علت اين موضوع را وجود نوعي ماده شيميايي در انواع چاي شامل چاي سياه، چاي سبز و يا چاي سفيد ميدانند که داراي خواص ضدباکتري است.
دهانشويههاي صنعتي رنگ طبيعي دندان را از بين مي برند
کارشناسان بر اين اساس هشدار ميدهند جز در موارد ضروري و به مدت محدود و تحت نظر دندانپزشک، افراد از دهانشويههاي صنعتي با ترکيبات گوناگون استفاده نکنند؛ زيرا علاوه بر نابودي تدريجي تمامي باکتريهاي مفيد محيط دهان و دندان، رنگ طبيعي دندانها تغيير خواهد کرد. پزشکان، آب نمک و نيز چاي ملايم کمرنگ را از جمله دهانشويههاي طبيعي و غيرمخرب براي حفظ سلامت دهان و دندان معرفي کردهاند که علاوه بر سازگاري با محيط دهان و دندان باعث نابودي باکتريهاي مفيد نيز نميشوند.
در مهماني ها قرقره دهان با چاي را جايگزين مسواک کنيد
در مهمانيها و اماکني که امکان مسواک زدن وجود ندارد، شستوشو و قرقره دهان با چاي، به ويژه پس از مصرف شيريني، شکلات، آبنبات و ساير شيرينيهاي سنتي که به ويژه حالت چسبندگي دارند، به عنوان يک راه حل پيشگيرانه از آسيبديدگي دندانها و التهاب لثه توصيه اکيد ميشود.
منبع:asriran.com
http://www.CheKhabar.ir/News/9399/اين نوشيدني طبيعي را جايگزين دهانشويه هاي صنعتي و مخرب براي دندان ها کنيد!!