چه خبر - 4 ترفند براي رفع شوري در آشپزي
به جرات ميتوان آشپزي را ديد که بهرغم تجربه و دقت در آشپزي گاهي در افزودن نمک به غذا اشتباه نکرده باشد. اين مساله بهخصوص در مهمانيها دردساز ميشود، اما با 4 ترفند ساده ميتوانيد اين اشتباه آشپزي را جبران کنيد.
رفع شوري غذا با استفاده از سيب زميني
يک سيب زميني را پوست بگيريد و به دو نيم تقسيم کنيد و در غذاي در حال جوش بيندازيد.سيب زميني نمک را جذب ميکند، پس از پخت آن را از غذا بيرون بياوريد. اگر تمايلي به طعم سيبزميني در غذا نداريد، ميتوانيد از تکهاي نان خشک استفاده کنيد.
رفع شوري غذا با استفاده از قند
يک حبه قند را در قاشقي بگذاريد. قاشق را آرام در قابلمه غذاي مايع طوري بگذاريد که قند در غذا حل نشود. پس از چند لحظه قاشق و قند را برداريد.
رفع شوري غذا با استفاده از ميوه
براي بعضي غذاها مانند خوراک گوشت و سبزيها ميتوانيد از ميوهها براي کاهش طعم شوري غذا کمک بگيريد. بهطور مثال، چند تکه سيب يا آناناس انتخاب خوبي خواهد بود.
رفع شوري غذا با استفاده از خامه
اگر سبزيهاي بخارپز شما شور شدهاند، ميتوانيد آنها را در مقداري مخلوط آب جوش و خامه بريزيد تا کمي از نمکشان کم شود. البته ميتوانيد آنها را با خامه هم سرو کنيد، گرچه کمي کالري غذا را بيشتر ميکنند.
منبع : salamat.ir