چه خبر - سوفله بادمجان و پنير پارمزانمواد لازم براي تهيه سوفله بادمجان و پنير پارمزان
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
بادمجان بزرگ : 2 عدد پوست کنده و حلقه حلقه شده
آب : 2 قاشق غذا خوري
پودر سوخاري : 4/3 فنجان
پنير پارمزان درشت رنده شده : 4/3 فنجان
پونه خشک : 1 قاشق چايخوري
ريحان خشک : 2/1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل : به اندازه کافي
طرز تهيه سوفله بادمجان و پنير پارمزان
2 عدد تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوري را با هم مخلوط کنيد.
پودر سوخاري، پنير پارمزان، پونه، ريحان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.
بادمجان ها را درون تخم مرغ و سپس درون مخلوط پارمزان قرار داده و در انتها روي سيني فر قرار دهيد.
سيني را براي 20 تا 25 دقيقه ( زماني که بادمجان ها طلايي شوند ) درون فر قرار دهيد.
سيني را از درون فر بيرون آورده بادمجان ها را برگردانيد تا ظرف ديگر هم طلايي شود. براي اين کار مجدد سيني را براي 20 تا 25 دقيقه درون فر قرار دهيد.
يک ظرف چيني انتخاب کرده و کف آن را با سس گوجه فرنگي آغشته کنيد.
بادمجان ها را روي سس گوجه فرنگي بچينيد.
روي بادمجان ها را مجدد سس گوجه فرنگي بريزيد.
روي سس گوجه فرنگي پنير پارمزان ريخته و مجدد يک لايه بادمجان روي آن بچينيد.
مجدد روي بادمجان ها سس گوجه فرنگي و سپس پنير پارمزان بريزد.
ظرف را براي 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد تا پنيرها طلايي و آب شود.
منبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/89677/سوفله بادمجان و پنير پارمزان، يک شام سريع و خوشمزه