تلخي بادمجان را چگونه بگيريم؟
دوشنبه 18 دي 1396 - 12:22:22 PM
چه خبر - بهترين راه گرفتن تلخي بادمجان

بادمجان در پخت غذاهاي گوناگون کاربرد دارد. براي پخت انواع سوفله و گراتن مي‌توانيد از بادمجان استفاده کنيد. بادمجان همچنين براي پخت غذاهاي سنتي مانند کشک ‌بادمجان، ميرزاقاسمي وخورش غوره بادمجان يا آش بادمجان به کار مي‌رود. اما تلخي بادمجان، عاملي است که خيلي‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گريزان کرده است.
بادمجان را پس از پوست کندن از وسط به دو نيم کنيد. اگر تخم زياد دارد، آن‌ را در بياوريد. روي آن نمک بپاشيد و روي يک سيني دستمال کاغذي بگذاريد. بادمجان‌ را روي آن بچينيد و سيني را در آفتاب قرار دهيد.
يک سطل را پر از آب کنيد، مقداري آب ليمو در آن بريزيد و بادمجان‌هاي پوست‌کنده را درون آن بريزيد. بعد از 10 دقيقه بادمجان‌ها را خارج کنيد. در آخر بادمجان‌ها را بفشاريد تا آب آن‌ها خارج شود.
بادمجان‌ها را برش بزنيد و روي آن‌ها مقدار زيادي نمک بريزيد. سعي کنيد نمک زياد بزنيد زيرا بر اثر شسته شدن، مقدار زيادي از نمک‌ها از بين مي‌رود. بعد از نيم ساعت بادمجان‌ها را آب‌کشي و در غذاي مد نظر استفاده کنيد.
تکه‌هاي بادمجان را به مدت 30 دقيقه در شير بخوابانيد. اين کار به گرفتن تلخي بادمجان کمکي نمي‌کند اما به خوشمزه شدن آن کمک مي‌کند.
بادمجان‌هاي تکه شده را در يک سيني بريزيد و به مدت 30 دقيقه در فريزر قرار دهيد. بعد از زمان گفته شده بادمجان‌ها را خارج کنيد و بگذاريد يخ آن‌ها باز شود، سپس آن‌ها را بفشاريد تا آب اضافي آن‌ خارج شود.
با به کارگيري اين ترفند‌هاي آشپزي تا حد زيادي تلخي بادمجان گرفته مي شود.


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/87439/تلخي بادمجان را چگونه بگيريم؟
بستن   چاپ