چه خبر - طرز تهيه دمنوش پونه و عوارض مصرف زياد پونه را بدانيد
پونه (پودنه) گياهي از خانواده نعناع با طبع گرم و خشک است که از آن دمنوش و اسانس تهيه ميکنند.
خواص دمنوش پونه
گياه پونه بادشکن، معرق، مدر (ادرار آور) و محرک است،دمنوش پونه براي درمان سرماخوردگي، زکام، سردرد، مشکلات گوارشي و گلودرد استفاده ميشود؛ اين دمنوش همچنين تاثير بسزايي در رفع نفخ، تب خفيف، حالت تهوع، دردهاي قاعدگي و بيخوابي دارد.
پونهکوهي بياشتهايي و ضعف معده را از بين ميبرد و سکسکه را تسکين ميدهد. عصاره پونه سبب کاهش درد نيز ميشود و براي درمان کبودي پوست بايد از ضماد پونه استفاده کنيد، پونه را براي ضدعفوني کردن زخمها نيز به کار ميبرند.
طرز تهيه دمنوش پونه
براي تهيه دمنوش پونه، بايد يک قاشق غذاخوري سرخالي از برگ يا گل پونه تازه يا يک قاشق چاي خوري برگ پونه خشکشده را درون يک ليوان بريزيد و يک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنيد سپس صبر کنيد تا به مدت 10 دقيقه دَم بکشد؛ روزانه 2 تا 3 بار اين دمنوش را ميل کنيد.
موارد منع مصرف دمنوش پونه
استفاده از دمنوش پونه در برخي از افراد سردرد را تشديد ميکند، مصرف زياد پونه و دمنوش پونه باعث مسموميت ميشود.
بايد توجه داشت که استفاده زياد از پونه براي زنان باردار ممنوع است، زيرا موجب سقط جنين ميشود.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص پونه
منبع: yjc.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/87218/خواص دمنوش پونه - چه کساني نبايد پونه مصرف کنند