چه خبر - پودينگ برنج کلاسيک classic rice pudding
به هر دليلي ممکن است پودينگ برنج دسر محبوب شما نباشد. اما برخلاف اين حقيقت ثابت شده که اين دسر براي مهماني هاي جمعيتي مناسب بوده و تهيه آن بسيار آسان است خصوصاً اگر از اين روش پخت که تمام آن در يک ظرف انجام مي شود استفاده کنيد.
مواد لازم براي تهيه پودينگ برنج کلاسيک classic rice pudding
برنج سفيد دانه بلند : 1/2 پيمانه
نمک : ¼ قاشق چايخوري
آب : 1 پيمانه
شکر سفيد : ¼ پيمانه
شير : 1 و 1/3 پيمانه
عصاره وانيل : ½ قاشق چايخوري
پودر دارچين : 1/8 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ درشت : 1 عدد
کره سرد : 1ق غ
2 ق غ آلبالوي خشک بدون هسته و خرد شده
مدت آماده سازي 5 دقيقه
مدت پخت 30 دقيقه
آماده براي سرو 3 ساعت و 35 دقيقه
طرز تهيه پودينگ برنج کلاسيک classic rice pudding
برنج، نمک و آب را داخل قابل ريخته روي حرارت متوسط رو به زياد مي گذاريم تا به جوش آيد.
سپس حرارت را کم کرده در ظرف را گذاشته به مدت 20 دقيقه مي گذاريم برنج پخته شود.
ظرف را از روي حرارت برداشته شکر و شير را اضافه مي کنيم.
مواد را 2-3 دقيقه هم مي زنيم تا لايه نشاسته اي کف قابلمه کاملاً پاک شده و با مواد يکنواخت شود.
دوباره ظرف را روي حرارت متوسط قرار داده مرتب هم مي زنيم به مدت 8-10 دقيقه تا به غلظت دلخواه برسد.
هر چقدر زمان پخت بيشتر باشد پودينگ غليظ تر و چسبناک تر خواهد شد.
ظرف را از روي حرارت برداشته وانيل و دارچين را اضافه کرده و سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده سريع هم مي زنيم تا زرده پخته نشود.
به مدت 1 دقيقه مواد را هم زده سپس کره و آلبالو خشک را اضافه کرده خوب مخلوط مي کنيم.
پودينگ گرم را داخل ظرف سرو ريخته در دماي اتاق خنک مي کنيم. سپس در ظرف را گذاشته به مدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال مي گذاريم تا کاملاً خنک شود.
منبع: سيمرغ