دسر انار يخچالي، يک دسر ساده و خوش طعم براي شب يلدا
جمعه 1 دي 1396 - 9:24:31 AM
چه خبر - دسر انار خوشمزه دسر شب يلدامواد اوليه براي 6 نفر

بيسکويت پتي بور : به مقدار لازم
انار دون شده : 2 فنجان
بستني وانيلي : 200 گرم
پودر ژله انار : 2 بسته
آبجوش : 1/5 ليوان
آب انار : 1/5 ليوان

طرز تهيه دسر انار، دسر شب يلدا

ابتدا بستني را بيرون قرار بدهيد تا به حالت مايع و روان تبديل شود. در صورت نبود بستني مي توانيد به همين مقدار از خامه صبحانه استفاده کنيد که در اين صورت خامه را روي حرارت ملايم قرار مي دهيد تا مثل بستني آب شود فقط مدام هم بزنيد تا خامه نبرد.
در قابلمه کوچکي آب انار را بريزيد تا کمي بجوشد. (من از کنسانتره انار که آب انار طبيعي و خالص هست استفاده کردم )
سپس يک بسته پودر ژله را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا کاملاً پودر ژله در آن حل شود.
چند دقيقه اي صبر کنيد تا کمي خنک شود.
بعد بستني آب شده را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا کاملا بستني با ژله مخلوط و دون دون نشود.( در اين صورت از صافي عبور دهيد).
سپس بيسکوئيت هارا در کف ظرف مورد نظرتان بچينيد.
مقدار خيلي کم از مواد ژله بستني را با قاشق روي بيسکوئيت ها بريزيد و به مدت 5 دقيقه در فريزر قرار دهيد.
سپس ظرف را خارج کرده و قاشق قاشق و به آرامي بقيه ژله بستني را روي بيسکوئيت ها بريزيد و حدود 1 الي 2 ساعتي در يخچال قرار دهيد تا کاملا سفت شود.
بعد که لايه ي پاييني بسته شد از يخچال خارج کرده و انارهاي دون شده رو روي آن بريزيد.
سپس بسته ديگر از پودر ژله که مونده را با آبجوش حل کنيد. مي توانيد به روش بن ماري اين کار را بکنيد تا کاملا حل شود.
سپس صبر کنيد کمي خنک شود و با قاشق مقدار خيلي کمي از ژله را روي انارها اضافه کنيد و حدود 5 دقيقه در فريزر قرار دهيد تا ببندد و انارها روي دسر شناور نشود.
بعد از فريزر خارج کرده و بقيه ژله انار رو به آرامي اضافه کرده سپس بگذاريد در يخچال تا کاملاً ببندد.
براي درست کردن اين دسر مي توانيد از ظرفهاي پيرکس استفاده کنيد.


منبع : sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/86180/دسر انار يخچالي، يک دسر ساده و خوش طعم براي شب يلدا
بستن   چاپ