مبتلايان به اوتيسم اين ويژگي ها را ندارند، اشتباه نکنيد!
پنجشنبه 30 آذر 1396 - 1:19:56 PM
چه خبر - تفکرات اشتباه در مورد اوتيسم را بدانيد

در حوزه بريتانيا حدودا 700 هزار نفر به اوتيسم مبتلا هستند که اين يعني يک نفر در هر 100 نفر.اصطلاح اوتيسم به طيف وسيعي از سندرم‌ها ارجاع دارد که همين مساله، بروز و ظهور آن را در هر فرد متفاوت مي‌کند. با اين ‌حال و علي‌رغم پيشرفت‌هاي علمي در اين زمينه و اطلاع‌رساني‌هاي گسترده پزشکان و محققان، هنوز هم تصورات نادرست زيادي درباره اوتيسم وجود دارند. در ادامه با شايع‌ترين تصورات نادرست درباره اوتيسم آشنا مي‌شويم.

1. بزرگسالان مبتلا به اوتيسم قادر به کار کردن نيستند

واقعيت اين است که بسياري از بزرگسالان مبتلا به اوتيسم قادر به کار کردن هستند، ولي بسياري از آنان توسط کارفرمايان ناديده گرفته مي‌شوند. در واقع، بسياري از بزرگسالان مبتلا به اوتيسم تمايل به کار کردن دارند و واقعا اين مساله براي‌شان مهم است، اما در فقدان حمايت‌هاي اجتماعي و عدم درک صحيح جامعه از اين افراد، معمولا دور از کار مي‌مانند. آمارها نشان مي‌دهند که در حوزه بريتانيا فقط 15 درصد از بزرگسالان مبتلا به اوتيسم مشغول به کار تمام‌وقت هستند.

2. اوتيسم، يک بيماري مختص کودکي است

مردم معمولا اوتيسم را يکي از بيماري‌هاي مختص دوران کودکي مي‌دانند، اما اين بيماري تا پايان عمر همراه فرد مبتلا به آن باقي مي‌ماند. با اين ‌حال، گذار از دوران کودکي به دوران بزرگسالي براي اين افراد با سختي‌هاي زيادي همراه است. درواقع، حمايت‌هاي خانوادگي و اجتماعي به‌طور ناگهاني تغيير مي‌کنند و انتظارات غيرعقلاني‌اي در رابطه با فرد مبتلا به اوتيسم در نظر گرفته مي‌شود. هرچه اين افراد بزرگ‌تر مي‌شوند، زندگي سخت‌تري را مي‌گذرانند، چون مردم از آنان انتظار دارند که مانند بزرگسالان عادي رفتار کنند.

3. همه افراد مبتلا به اوتيسم در زمينه رياضيات قوي هستند

 مبتلايان به اوتيسم اين ويژگي ها را ندارند، اشتباه نکنيد!

مردم معمولا فکر مي‌کنند که افراد مبتلا به اوتيسم داراي توانايي‌هاي ويژه‌اي در زمينه رياضيات هستند و موهبت خاصي براي رمزشکني در سيستم‌هاي خاص رايانه‌اي دارند. با اين ‌حال، چنين ويژگي‌هايي در همه اين افراد يافت نمي‌شوند. اگرچه حافظه درازمدت و سطح IQ در بعضي از افراد مبتلا به اوتيسم بالا است، اما همه آنان نمي‌توانند هکر باشند!

4. مبتلا بودن به اوتيسم کاملا در ظاهر فرد نمايان است

جالب است بدانيد که مبتلا بودن به اوتيسم هميشه در ظاهر فرد نمايان و آشکار نمي‌شود. درواقع، اوتيسم مي‌تواند به‌عنوان يک نقص پنهان باقي بماند. با اين ‌حال، افرادي که آشنايي کافي با اوتيسم دارند يا متخصص اين حوزه هستند، مي‌توانند اوتيسم را از طريق بررسي ويژگي‌هاي شخصيتي و حالت‌هاي چهره تشخيص بدهند.

5. کودکان مبتلا به اوتيسم ذاتا شرور و سرکش هستند

کودکان مبتلا به اوتيسم به حمايت و حضور يک متخصص در زندگي‌شان نياز دارند، اما اين نياز عمدتا فراهم نمي‌شود. از طرف ديگر، جوامع امروزي نيز هنوز ظرفيت لازم را براي برخورد صحيح با فرد مبتلا به اوتيسم ندارند. درنتيجه، اين افراد معمولا طرد مي‌شوند و جايگاه مناسبي در جامعه ندارند. عدم حضور متخصص در زندگي آنان نيز روندهاي آموزشي و تربيتي آنان را دچار نقص مي‌کند. همين روند، شرايطي را به‌وجود مي‌آورد که انگار کودکان مبتلا به اوتيسم شرور و سرکش هستند و به هيچ وجه نمي‌توان آن‌ها را کنترل کرد، در حالي که چنين تصوري واقعيت ندارد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مبتلايان به اوتيسم چرا ارتباط چشمي برقرار نمي‌کنند؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : حقايقي درباره بيماري اوتيسم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اوتيسم چيست و درمان آن چگونه است؟ به مناسبت روز جهاني اوتيسم


منبع: salamatism.com

http://www.CheKhabar.ir/News/86161/مبتلايان به اوتيسم اين ويژگي ها را ندارند، اشتباه نکنيد!
بستن   چاپ